Uncategorized

Lotus a acordat 10,44 milioane de lire sterline

Lotus a primit o subvenție de 10,44 milioane de lire sterline de la Fondul Regional de creștere al guvernului, care nu numai că va permite Lotus să dezvolte noi modele, dar este de așteptat să creeze peste 300 de locuri de muncă în următorii ani .
• Știri și recenzii Lotus
Într -o declarație oficială, Aslam Farikullah, COO la Lotus a declarat: „Această subvenție face parte dintr -o strategie mai largă pentru Lotus creat pentru a ne asigura că prospera și creștem. Răspundem la creșterea cererii globale pentru serviciile noastre de consultanță pentru mașini și inginerie, iar această subvenție va ajuta la poziționarea Lotus în fruntea inovației auto mondiale.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

„Avem planuri foarte interesante pentru mașinile noastre sportive și este o mișcare foarte pozitivă pentru Lotus, că suntem în măsură să creăm noi locuri de muncă și să contribuim în mod semnificativ la industria auto din Marea Britanie.”
Fondul regional de creștere în sine este o inițiativă de 3,2 miliarde de lire sterline pentru a crea locuri de muncă și creștere economică în afara Londrei-HQ-ul Lotus, cu sediul în Hethel, este exemplul perfect.
Vince Cable, secretar de afaceri, a vizitat Lotus HQ săptămâna aceasta, unde a spus: „Industria auto este una dintre poveștile de succes ale Marii Britanii, angajând peste 130.000 de oameni și contribuind la construirea unei economii mai puternice, contribuind cu 11 miliarde de lire sterline pe an. Strategia industrială a guvernului funcționează și oferă afacerii încrederea de a investi, creând locuri de muncă mai calificate, pe termen lung, în Marea Britanie. ”
Subvenția de 10 milioane de lire sterline este cea mai recentă dintr-o serie de investiții în Lotus, noii săi proprietari DRB-Hicom investind recent 100 de milioane de lire sterline în companie. Planul de cinci ani, cu cinci mașini, care a fost elaborat în cadrul fostei Boss, Dany Bahar, a fost conservat, dar încă nu este clar dacă cel mai avansat dintre cele cinci mașini aruncate-Esprit-va ajunge vreodată la producție .
Când am pus această întrebare lui Lotus, un purtător de cuvânt ne -a spus: „Există o serie de produse pe care le avem în portofoliul nostru de produse viitor și nu vom spune în orice fel dacă o mașină de tip Esprit se află în portofoliul respectiv. Piața Hypercar se schimbă și trebuie să ne asigurăm că viitoarele noastre mașini sunt relevante, de dorit, conduse de tehnologie și, cel mai important, respectă ADN -ul principal al lui Lotus. ”

Planul pe termen scurt este probabil să se concentreze pe producerea de variante ale modelelor de lotus existente, cum ar fi Elise, Exige și Evora. Am văzut recent Exige S Roadster și Exige V6 Cup de la Lotus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *