„Schimbarea poliției rutiere pentru camere a fost o economie de costuri mortale”

în jurul vârstei de 12 ani, am fost pasager într -un accident de automobile. Două mașini au fost anulate și, deși nu au existat victime majore, îmi amintesc în mod viu panica, consternarea și suferința adulților implicați. Calmul și cumpărarea au fost restabilite doar atunci când a ajuns o patrulă de trafic de poliție pentru a -și asuma în mod sigur. Chiar și la o vârstă atât de fragedă, am împărtășit ușurarea care a însoțit aspectul liniștitor al acelui „sandwich de gem” Ford Granada.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Mai târziu, ca un pasionat de automobile tinerești, cu un buget care se întindea doar la o serie de bangeri vechi decrepți, și apoi se încântă de performanța diverselor exotice ca scriitor în automobil Bine ati venit.

Exclusiv: Poliția rutieră tăierea trântită pe măsură ce decesele rutiere din Marea Britanie cresc

Dar … Când acele lumini albastre intermitente au apărut în oglinda mea retrovizoare, a fost un pariu corect că cel puțin unul dintre ofițerii de la bordul automobilului de patrulare ar demonstra experiența, înțelepciunea și bunul umor necesar pentru rezolvarea în mod corespunzător a situației.
Dacă acest lucru a implicat trimiterea unui șofer bine intenționat (eu!) Pe drum, cu o atenție la timp sau un cuvânt de sfat,
Știam că am avut norocul că mi s -a oferit a doua șansă și că voi fi sigur că voi rezolva problema sau voi fi mult mai atent. Acest tip de poliție este un câștig pentru toți cei implicați și este fundamentul respectului pe care ofițerii de trafic din Marea Britanie l -au câștigat de la majoritatea șoferilor.
Nu sunt conștient că publicul a consimțit vreodată să schimbe poliția reală pentru aplicarea de către camerele de viteză, sistemele ANPR și „polițiștii cetățeni” care transmit imagini DASH-CAM, dar asta ne-a oferit astăzi, în timp ce patrulele de trafic sunt practic inexistente. Graba de a șterge abilitățile și experiența în favoarea pașilor „rentabili” vine la un preț greu, inclusiv o creștere treptată a numărului de decese din coliziunile traficului rutier în Anglia și Țara Galilor-de la 1.541 de victime în 2013 la 1.624 în 2018 .
Este timpul ca forțele de poliție să facă bilanț ceea ce am pierdut și să anuleze reduceri dăunătoare la poliția de drumuri adecvate.
Acum citiți mai departe pentru tot ce trebuie să știți despre camerele de viteză aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *