„Modificarea numelui lui Kia este inutilă, precum și noul logo este un dezastru”

atunci când un producător de motor aflat în dificultate se scufundă adânc în disperare, în timp ce se luptă să ofere mașini de obicei nefavorabile, o triplă cu un nume nou, slogan, precum și un slogan, precum și un slogan, precum și un slogan, precum și un slogan, precum și sloganul logo -ul poate fi necesar. Uneori, sunt necesare acțiuni remarcabile de a face sau de a muri în lumea auto competitivă amar competitivă, precum și dacă astfel de pași nu sunt viitori, atunci afacerile aflate în dificultate pot muri. Nefericit Saab (RIP) dovedește complet ideea.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Dar Kia Motors este la capătul opus al scării. Este într -o sănătate impolită, făcând multe lucruri cele mai bune (în special EV -urile), câștigând premii (este campionul WCOTY domnesc), precum și demonstrează că este plin de viață, energie pozitivă, precum și încredere. De asemenea, există o discuție tentantă a firmelor care fac echipă cu Kia pentru a-și exploata motoarele electrice de talie mondială, precum și tehnologia de ultimă generație, inclusiv un set care permite mașinilor să funcționeze fără șoferi, călăreți, piloți sau skippers. Până acum, această cale este afacerea (m-a făcut să călărească în vehiculele sale fără șofer din Coreea în urmă cu zeci de ani) că există conversații continue în jurul vehiculului mult așteptat al Apple, care se bazează în cea mai mare parte pe KIA Tech, precum și dezvoltat de personalul KIA. Aceasta va mi -a spus serios cealaltă familie regală industrială a Coreei, clanul Samsung.

Kia Gears la fel de mult ca introduceți 14 vehicule electrice noi până în 2027

Având în vedere cele de mai sus, precum și alte pozitive Kia, mă întreb de ce firma tocmai a recurs la modificarea numelui, sloganul, precum și logo -ul. Kia Motors care va ajunge să fie obișnuită, Kia este într -un sens lipsit de importanță, cu toate acestea, într -un singur, mai mult considerabil, așa cum sugerează că afacerea nu mai este proiectată, construind, precum și utilizarea motoarelor atunci când este cu siguranță – precum și va fi de mai mulți ani a veni. Adevărat, a avut sens atunci când Bayerische Motoren Werke a ales să se sune telefonic BMW, pentru ca Fabbrica Italiana Automobili Torino să ajungă să fie Fiat, precum și garaje Morris să se transforme în MG. Cu toate acestea, modificarea motoarelor Kia la Kia este inutilă, precum și contraproductivă, deoarece trimite cu siguranță un mesaj unora că Kia nu este în compania combustiei interioare, precum și motoarelor electrice – când nimic nu ar putea fi și mai mult din adevăr.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *