Noua ediție Maserati MC Edition lansată pentru Ghibli, Levante și Quattroporte

Maserati a lansat o ediție specială MC (care este „Maserati Corse”) pentru Ghibli și Quattroporte Saloons și Levante Suv. Specificația sărbătorește moștenirea de curse a firmei și va fi disponibilă pentru a cumpăra pe toate cele trei automobile la sfârșitul acestei luni.
Prețurile nu au fost încă confirmate, deși Maserati a anunțat că ediția MC Edition va fi utilizată doar cu automobilele sale cu motor V8 din Europa. Acest lucru trebuie să plaseze specificația spre partea de sus a liniei fiecărui model.

Nou 2022 Maserati Granturismo: Detalii și imagini ale noii mașini GT

Automobilele Mc Edition obțin o serie de modificări de stil, inclusiv garnituri negre de pian, etriere de frână albastră și un ecuson exclusiv pentru aripile din spate și stâlpul B. Există, de asemenea, o alegere a două finisaje de vopsea model, numite Giallo Corse și Blue Vittoria, care au fost alese pentru a onora culorile orașului natal al lui Maserati Modena.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cumpărătorii obțin, de asemenea, câteva jante din aliaj negru lucios, care diferă ușor în funcție de model. Ediția Levante MC primește aliaje de 22 de inci, în timp ce Ghibli și Quattroporte primesc aliaje de 21 de inci. Melodiile exterioare sunt rotunjite de un trapa de deschidere electrică.
În interior, fiecare model de ediție MC primește bloc de fibre de carbon albastru, un sistem premium Bowers și Wilkins Surround Sound și un ecuson special pentru consola centrală. Cumpărătorii obțin, de asemenea, un complet complet de tehnologie de ajutor automobilist
Tapițeria este sigură și pentru ediția MC – și este puțin neobișnuită. Scaunele au fost tăiate într -un amestec de metale grele de piele neagră și denim, în timp ce panourile sunt cusute împreună cu fir galben și albastru. Tetierele au fost, de asemenea, brodate cu ecusonul MC Edition al companiei.
Toate cele trei automobile vor fi echipate cu V8 de 3,8 litri Twin-Turbocompresat de Maserati, în specificațiile emblematice ale mărcii Trofeo. Aceasta indică toate cele trei modele vor avea o ieșire de 572 CP și 730Nm de cuplu. Este suficientă putere pentru a propulsa cel mai rapid automobil din intervalul, Ghibli, de la 0–62 km / h în 4,3 secunde înainte de a atinge o viteză maximă de 203 km / h.
Citiți acum recenzia noastră despre Maserati Quattroporte Trofeo …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *