Uncategorized

Majoritatea incidentelor de autostrăzi legate de Tyre, evitabile, Studiul de cercetare a statelor

Majoritatea coliziunilor autostrăzii, precum și defalcările declanșate de eșecul anvelopelor ar putea fi prevenite de către șoferii care urmăresc mai mult anvelopele lor, a descoperit un nou studiu de cercetare.
Un studiu de 18 luni, care analizează 1.035 de bucăți de resturi de anvelope din cinci autostrăzi, a descoperit că aproape trei sferturi de anvelope eșuate au prezentat defecte care ar fi putut fi observate cu inspecții mai regulate ale anvelopelor.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune anvelope pentru vehicule 2017/18
Cercetătorii de la Highways England, precum și business anvelope Bridgestone s -au uitat la resturile de anvelope de la mașini, motociclete, autoutilitare, precum și camioane descoperite pe M1, M6, M40, M5, precum și pe autostrăzi M42.
Aceștia au descoperit că 56 % din anvelope au eșuat din cauza penetrării resturilor, 18 % au eșuat din cauza faptului că au fost umflate incorect, în timp ce 8 % au eșuat din cauza întreținerii proaste a vehiculului, inclusiv a poziționării inexacte, precum și a reparațiilor incorecte. Încă 1 % a eșuat din cauza producerii defectelor, în timp ce aceeași proporție a eșuat din cauza supraîncălzirii. 16 % din eșecuri ar putea să nu fie clasificate.
În timp ce unele eșecuri declanșate de penetrarea resturilor s -ar fi putut produce pe autostradă, cercetătorii au descoperit că anvelopele care prezintă eliminarea dovezilor de daune istorice. Amprente pronunțate în cauciucul de anvelope declanșate de șuruburi sau cuie, de exemplu, au sugerat deteriorarea de lungă durată a anvelopelor.
De asemenea, autorii raportului au remarcat că „ar fi rezonabil să presupunem că multe dintre anvelopele care au experimentat din penetrări au funcționat penetrate de ceva timp”, deoarece „elementul penetrant poate conecta frecvent parțial gaura”, ceea ce duce la o deflație progresivă care ar putea fi Fii observat cu verificări de rutină a anvelopelor.
Cifrele oficiale de la Autostrăzile Angliei arată că 32 de persoane au fost ucise sau rănite grav pe autostrăzi în 2016 din cauza „anvelopelor ilegale, defecte sau subinflate”.
Șeful organizației de siguranță rutieră, Richard Leonard, a declarat: „Persoanele rutiere trebuie să joace o funcție mai mare, precum și să ajungă la obiceiul de a inspecta presiunile de anvelope, precum și de adâncimi de rulare, precum și de a căuta unghii, precum și alte resturi blocate în anvelope înainte de a porni călătoriile. Aceste verificări simple ar putea salva vieți. ”
Cercetătorii au examinat resturile de anvelope între 2016, precum și 2017, precum și au descoperit o serie de exemple „alarmante” de daune, inclusiv o anvelopă de economisire a spațiului (care nu se presupune că sunt utilizate la viteza autostrăzii) care au fost „alergate la Distrugere ”, precum și o serie de reparații„ șir ”, care nu se gândesc la riscuri pentru utilizarea pe termen lung.

Managerul tehnic al lui Bridgestone, Gary Powell, a declarat că studiul de cercetare a inclus un „proces dureros de colectare a resturilor de anvelope pe parcursul a 18 luni, precum și a analizat -o în profunzime după aceea.” Powell a adăugat: „Cu o inspecție adecvată a vehiculului, precum și programe de întreținere, multe dintre tehnicile de eșec notate ar trebui să fie detectabile, precum și prevenibile.”
Care sunt cei mai buni de la retailerii de anvelope de internet? Am testat cel mai bun, cu toate acestea, a fost un singur câștigător …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *