Uncategorized

Volkswagen Golf GTE plug-in hibrid prezentat în Geneva

Acesta este noul Volkswagen Golf GTE, un nou hibrid plug-in axat pe performanță care urmează petrol GTI și Diesel GTD. Un hibrid plug-in pe benzină, a fost conceput pentru a oferi niveluri de trapa caldă de performanță liniară, alături de o cifră de CO2 incredibil de scăzută de doar 35g/km.
Stilul este inspirat de golful GTI, cu aceleași ventilatoare de aer agresive și spoiler frontal scăzut ca modelul iconic de benzină. Cu toate acestea, un set distinctiv de lumini de rulare cu LED în formă de C au fost integrate în bara de protecție, iar liniile roșii de pe grilă și faruri au fost înlocuite cu o decupaj subtil albastru.
Volkswagen oferă golfului (cel puțin în Germania) cu cinci surse de energie diferite-diesel, benzină, electric pur, gaz comprimat și acum hibrid plug-in. În esență, Golf GTE folosește aceeași tehnologie de baterii cu litiu-ion ca și Audi A3 E-Tron, ceea ce înseamnă o gamă electrică de 31 de mile identică și o economie de combustibil de 188mpg.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Aceste baterii puternice sunt legate de un motor electric de 101 CP care este fixat la carcasa cutiei de viteze, iar atunci când sunt combinate cu motorul TSI de 1,4 litri de 148 CP, producția totală a sistemului este un impresionant de 201 CHP și un cuplu de 350Nm asemănător diesel.
De asemenea, performanța este rapidă, GTE a luat doar 7,6 secunde pentru a ajunge la 62 km / h de la o oprire, dar viteza maximă este plafonată la 134 km / h. Motorul și motorul conduc roțile din față printr-o cutie de viteze DSG Triple-ambrecaj nou dezvoltată și mai multe sisteme electronice grele pentru a gestiona cu atenție fluxul de energie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *