Uncategorized

Nissan dezvăluie un nou sistem hibrid Range-Extender

Nissan a dezvăluit detalii despre un nou motor hibrid numit E-Power, care se bazează pe tehnologia electrică de la Nissan Leaf, dar cu un motor pe benzină care să ajute la încărcarea celor baterii.
Imaginile lansate de marcă indică faptul că nota Nissan va fi prima mașină care va folosi tehnologia, dar cu acea mașină setată care va fi întreruptă în Europa, este probabil să fie doar Japonia. Apoi, tracțiunea de putere electronică va apărea probabil în Europa pentru prima dată în noul Nissan Micra Supermini.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Ce este un hibrid?
Noul sistem hibrid Nissan folosește motoare electrice pentru a conduce roțile, cu motorul pe benzină de bord utilizat doar pentru încărcarea bateriilor. Nissan spune că este mic și ușor, permițând utilizarea sistemului în modele mult mai compacte – și că, în ciuda unei baterii mai mici, sistemul său electric funcționează similar cu frunza din lumea reală.
Se spune că eficiența combustibilului este similară cu „hibrizii convenționali de frunte”, care ar indica cifre economice de aproximativ 70mpg (potrivirea Toyota Prius). Încă nu există detalii despre dimensiunea motorului, deși imaginile furnizate de marcă arată un motor convențional montat în față în notă, în loc de motorul mic de motociclete utilizat în modelul extender BMW I3.
Transportul de putere electronică vine ca parte a cercetării și dezvoltării lui Nissan în combustibili alternativi, inclusiv tehnologie electrică, hibrizi și chiar un vehicul cu celule de combustibil SOFC (celulă cu oxid de oxid).
Citiți acum recenzia noastră extinsă a mașinii electrice Nissan Leaf …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *