Volvo îl numește pe fostul executiv Dyson Jim Rowan în calitate de nou CEO

Consiliul de administrație al Volvo Cars and Trucks l -a numit pe Jim Rowan pentru a -l prospera pe Håkan Samuelsson ca președinte, precum și polițistul executiv al mărcii suedeze.
Samuelsson, care a renunțat la funcție după ce a servit ca membru al consiliului Volvo Cars and Trucks, având în vedere că 2010, precum și ca CEO, având în vedere că 2012, va trece la funcția de președinte cu brandul de frați Polestar când contractul său se va încheia.

Volvo, precum și Northvolt Deschide o nouă instalație de cercetare și dezvoltare de 2,5 miliarde de lire sterline de 2,5 miliarde de lire sterline

Eric Li, președintele consiliului de administrație de la Volvo, a specificat că „Volvo Cars and Trucks va merge cu o îmbunătățire rapidă a digitalizării, motiv pentru care am dorit să aducem pe cineva cu experiență CEO la nivel mondial din afara industriei auto. Jim este persoana ideală pentru a accelera mașinile și camioanele Volvo în viitor – permițându -i să fie cel mai rapid transformator din domeniul său, precum și o afacere complet electrică, cu milioane de relații directe ale consumatorilor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Executivul scoțian, în vârstă de 56 de ani, a servit într-o serie de roluri de rang înalt, prezentul său fiind CEO al Ember Technologies-producător de articole de bucătărie care controlează căldura. De asemenea, el a servit anterior ca CEO al Dyson, precum și ca polițistul de operare al BlackBerry.
Rowan va fi responsabil pentru conducerea brandului, deoarece va suferi o schimbare către a fi un producător complet electric până în 2030. Următoarea înlocuire a SUV-ului emblematic Volvo, XC90, va fi prima generație a celei mai mari mașini și camioane a mărcii care va oferi un tracțiune complet electrică.
Vezi ce s -a întâmplat când am verificat Volvo XC90 împotriva Genesis GV80 aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *