New Subaru Forester SUV face debutul din New York

Copertele au fost scoase de pe noul Subaru Forester la Salonul Auto de la New York 2018, cu rivalul Mazda CX-5 așteptat să fie scos la vânzare în Marea Britanie înainte de a sfarsitul anului.
Brandul declară că Forester combină duritatea unui SUV cu funcționalitatea, în timp ce stilul preia indicii de la Hatch Impreza, pe lângă conceptul Visiv Future, care a fost foarte văzut pentru prima dată la Salonul Auto de la Tokyo din 2015.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune SUV -uri, precum și 4x4S 2018
Noul Forester se bazează pe cea mai recentă platformă Subaru Global (SGP), pe care o împărtășește cu modele precum noul XV și Impreza. Un nou motor de injecție directă de 2,5 litri cu patru cilindri, opus orizontal, este caracteristica de excepție, care este de 90 % nouă în comparație cu motorul anterior de 2,5 litri.
14

Platforma este concepută pentru a se potrivi cu benzina, hibridă, precum și a motricelor complet electrice, astfel încât o hibridizare este, de asemenea, probabil să pară să cuprindă pentru absența unui motorină. Subaru nu va oferi un motor diesel, deoarece intenționează să pună capăt producției de ardere a uleiului în totalitate în 2019.
• Toate cele mai recente din Salonul Auto din New York 2018
La fel ca XV, va funcționa transmisia CVT a Subaru în soi, deoarece aceasta este singura cutie de viteze care poate fi integrată cu sistemul de securitate bazat pe camera de la nivelul întregului firm. Caracteristici cu patru roți.
14

De asemenea, Forester debutează noul sistem de urmărire a șoferului Subaru. Este prima utilizare a tehnologiei a mărcii, care poate avertiza șoferul cu privire la indicații de somnolență sau distragere pe drum, pe lângă ajustarea imediată a setărilor, inclusiv poziția scaunului, unghiurile oglinzii ușii, precum și preferințele de aer condiționat. Un sistem de infotainment cu ecran de 8 inci este acum o opțiune, în timp ce Apple CarPlay, precum și Android Auto sunt disponibile.
Noul Forester va fi scos la vânzare în SUA în toamnă, vânzările europene probabil să se conformeze înainte de sfârșitul anului.
Consultați evaluarea noastră aprofundată a Forester Subaru …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *