Noul Porsche Boxster 25 de ani sărbătorește ziua de naștere a mașinii sport

Porsche a introdus o nouă versiune de ediție specială a The Boxster pentru a sărbători aniversarea argintului Roadster. Se numește, mai degrabă, în mod surprinzător, Boxster 25 de ani – producția este limitată la doar 1.250 de unități din întreaga lume, cu primele livrări care se așteaptă să apară în primăvară. Costurile vor începe de la aproximativ 72.000 de lire sterline.
Este alimentat de același motor de 4,0 litri-șase de 4,0 litri, descoperit în Porsche Boxster GTS. Sistemul are o ieșire de 395 CP, precum și 400Nm de cuplu, ceea ce este suficient pentru un timp de 0–62 km / h de patru secunde, precum și o viteză maximă de 182 km / h. Motorul este conectat la o cutie de viteze cu șase trepte, ca standard, deși opțional este disponibil o automat cu șapte trepte.

Top 10 cele mai bune mașini și camioane performante pentru achiziționare 2022

Ediția specială Boxster oferă, de asemenea, sistemul de administrare a suspensiei active Porsche, care aruncă înălțimea mașinii cu 10 mm, precum și adaugă amortizoare adaptive. De asemenea, cumpărătorii obțin un diferențial mecanic cu alunecare limitată, un sistem de vectorizare a cuplului, precum și pachetul Sport Chrono al lui Porsche, care, datorită unui sistem de gestionare Introd Manage, se radă câteva zecimi din timpul de 0-62 km / h, de la modelul automat.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Melodiile cosmetice de pe Roadster-ul comun includ un capac de umplutură de combustibil cu aspect de aluminiu, coade de coadă cu luciu ridicat, precum și o opțiune a trei vopsele complete-metal metalic argintiu, metalic negru profund, precum și Metallic White Carrara. Ca și Boxster -ul original, acest design de ediție specială are, de asemenea, un acoperiș din material roșu Bordeaux, deși în relief cu litere „Boxster 25” pentru a marca aniversarea.
4

De asemenea, Porsche a reprodus finisajul Neodyme asemănător cuprului, care a fost utilizat inițial ca culoare contrastantă pe livrarea conceptului de spectacol de motor Detroit din 1993. Pe acest model comemorativ, nuanța distinctă este utilizată pentru a alege detalii despre divizorul frontal al Boxster, aporturile de motor, precum și jante din aliaj de 20 inci.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *