Noile mașini de artă și camion Alpine A110 de 107.000 lire sterline

Alpine s -a asociat cu artistul argentinian Felipe Pantone pentru a crea o mașină de artă a ediției A110 S restricționată.
Perechea intenționează să creeze patru exemple, dintre care doar trei vor fi oferite să cumpere. Cu toate acestea, nu vor fi ieftine, fiecare costând un uimitor 125.000 de euro (în jur de 107.000 lire sterline). Pentru comparație, costurile pentru Alpine A110 S încep de la 58.255 de lire sterline.

Ediție specială Alpine A110 Legende GT actualizată pentru 2021

Fiecare ediție specială A110 S prezintă un grafic roșu pictat manual, alb, precum și albastru, care respectă contururile corpului mașinii. ALPINE State Graficul a fost dezvoltat pentru a oferi „impresia de viteză, chiar și atunci când mașinile și camioanele rămân nemișcate.”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Deoarece toate sunt pictate manual, graficele celor trei mașini vor diferi ușor. Pantone va adăuga chiar o varietate de înfrumusețări distincte la fiecare model, ceea ce implică că fiecare exemplu va fi personalizat. De asemenea, Alpine afirmă că procesul de pictură durează câteva săptămâni pentru a fi finalizat.
Fiecare mașină și camion de artă se bazează pe Alpine A110 S, ceea ce implică faptul că sunt alimentate de numeroasele potențiale puternice ale mărcii. Motorul pe benzină cu patru cilindri de 1,8 litri cu patru cilindri produce 288 CP, precum și 320Nm de cuplu, care stările alpine sunt suficiente pentru un timp de 0-62 km / h de 4,4 secunde, precum și o viteză maximă de 161 km / h.
Motorul trimite cu mașina spre roțile din spate printr-o cutie de viteze automată cu șapte trepte și, întrucât acesta este modelul S, cumpărătorii obțin, de asemenea, câteva modificări de șasiu orientate spre performanță, cum ar fi bare anti-roll mai rigide, suspensie inferioară, amortizoare special reglate ca bine ca și anvelopele Grippy Michelin Pilot 4. Nu că ai dori vreodată să-l conduci în mânie, totuși, pentru a-ți face griji să primești un cip de piatră.
Pantone și -a explicat viziunea pentru proiect, spunând: „Conceptul meu cu privire la lucrarea de pe A110 este să evocă un sentiment de„ ultradynamism ”. Viteza vizuală este ceva ce am investigat de mai mulți ani, precum și simt că se reunește cu adevărat pe această mașină, subliniind stilul său fantastic cu un aspect tehnologic rapid. ”
Flămând pentru mult mai multe știri alpine? Am verificat toate cele mai recente despre viitorul electric al companiei aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *