Mai plătesc dizelele?

au utilizat cumpărătorii de automobile care selectează diesel -uri prin autovehicule și camioane, este puțin probabil să economisească bani, cu excepția cazului în care acoperă peste 10.000 de mile pe an.
Aceasta este decizia profesioniștilor de evaluare la Glass’s Guide. Ei spun că șoferii nu numai că plătesc mult mai mult pentru a obține un nou diesel, dar diferența crește pe piața utilizată – cu costurile de combustibil stimulând cererea.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Redactorul de conducere al Glass, Adrian Rushmore, a declarat: „Noua monedă medie a familiei costă 1.300 de lire sterline mult mai mult decât modelul mediu de benzină. Dar decalajul crește până la 1.900 de lire sterline (vezi tabelul) la trei ani. ”
Cu toate acestea, cererea de diesel nu este doar determinată de costurile de combustibil; De asemenea, se reduce la conducerea mașinilor. „Diesele moderne au mult mai mult cuplu și funcționează la fel de lin ca pe benzină”, a adăugat Rushmore. Glass a calculat punctul de basculare de 10.000 de mile după ce a analizat nenumărate costuri auto și factorizarea costurilor de combustibil.
Auto Express a explicat că șoferii care achiziționează un benzină utilizată pe benzină Vauxhall Zafira și conducerea anuală a 6.000 de mile ar economisi mult mai mult de 1.000 de lire sterline pe parcursul a trei ani, după ce ar plăti mult mai mult combustibil. Rushmore a declarat că proprietarii ar fi în continuare în negru după ce au scos mult mai mult pentru impozitul pe drum și vor vinde și mașina.
Vestea bună este că diferența nu este probabil să crească. Rushmore a spus: „Vânzările diesel au depășit benzina anul trecut, deci costurile nu ar trebui să crească.” Și Specialistul tehnic AA, Vanessa Guyll, a adăugat: „Sunt multe altele pentru a merge greșit pe diesel -uri moderne și sunt mult mai scumpe de rezolvat.”

Cum se compară costurile utilizate:
Petrol vs Diesel Model / AVG Price Diff

Ford Focus 1.8i vs 1.6 TDCI / 1.750 £
Audi A3 1.6 vs 1,9 TDIE / 1.800 GBP
BMW 320i vs 320D / 1.700 GBP
Peugeot 308 1,6 VTI vs 1,6 HDI / 1.700 £
VAUXHALL ZAFIRA 1.8i vs 1.7 CDTI / 1.900 GBP

Sursa: Ghidul Glass
Studiu de caz al cititorului
Cititorul David Watters a făcut trecerea de la motorină la benzină după ce kilometrajul său anual a scăzut de la 25.000 la 5.000 de mile. David, din Edinburgh, a făcut tranzacții în Skoda Fabia TDI pentru un Toyota Yaris pe benzină și ne -a spus: „Acum fac doar călătorii scurte și, întrucât motorina abia se încălzea economia nu era nici măcar mai bună decât o mașină de benzină. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *