Uncategorized

Primul Van Opel Vivaro-E Hydrogen intră în serviciul în Germania

, omologul european al lui Vauxhall, Opel, a devenit primul producător care a produs și vinde o autoutilitară cu celule de combustibil cu hidrogen pentru uz comercial. Hidrogenul Vivaro-E se alătură echivalentului său alimentat cu baterii și va ajunge în Marea Britanie la începutul anului 2023.
Primul exemplu de hidrogen Vivaro-E va începe serviciul cu producătorul de aparate interne, Miele, în regiunea Rin-Main din Germania. Mașina va efectua „Serviciul de câmp zilnic” pe piața internă a firmei.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Echivalentul cu acționare din dreapta lui Vauxhall nu urmează să ajungă în Marea Britanie înainte de începutul anului 2023. Brandul Luton „vorbește activ cu clienții companiei din Marea Britanie acum” cu privire la autoutilitara cu celule de combustibil.

Cele mai bune autoutilitare electrice 2022

„Noul hidrogen Vivaro-e îndeplinește perfect cerințele clienților flotei”, a afirmat șeful dezvoltării Opel, Marcus Lott. „Vanul de hidrogen este serviciul ideal pentru conducerea distanțelor lungi cu emisii zero în utilizare, precum și pentru transportul de sarcini mai mari, fără a pierde timpul în timp ce încărcați bateriile.”
Noua mașină electrică cu celule de combustibil Vauxhall (FCEV) se bazează pe aceeași platformă ca bateria electrică Vivaro-E și folosește același motor electric montat pe față, evaluat la 134 CP în Vivaro-E, dar neconfirmat în acest hidrogen variantă. Cu toate acestea, în locul bateriei mari de pardoseală este o unitate mai mică de 10,5kWh montată sub scaunele din față, care este încărcat continuu de o celulă de combustibil de 45kW.
Celula de combustibil este alimentată de trei rezervoare de hidrogen de 700 de bare care pot fi reumplute în trei minute la o stație de alimentare cu hidrogen. Vauxhall revendică un interval maxim de 249 mile, eclipsând cele 205 de mile revendicate de cea mai mare versiune de baterie de 75kWh a Vivaro-E.
Hidrogenul Vivaro-E va veni și cu suportul pentru plug-in, astfel încât poate rula folosind puterea bateriei singur pentru un interval maxim de 31 de mile.
Poate mult mai important pentru utilizatori, ambalarea tracțiunii de hidrogen nu schimbă capacitatea de transport a autoutilitarei – volumul de marfă de 6,1m2 este nivel cu versiuni diesel și baterie electrice ale Vivaro. Sarcina utilă maximă este de 1.000 kg.
„Suntem deja în contact cu operatorii de flote din Marea Britanie care doresc să parcurgă kilometrul suplimentar pe sustenabilitate și așteptăm cu nerăbdare să aducem în curând Vivaro-E Hydrogen în Marea Britanie”, a declarat Paul Willcox, director general la Vauxhall.

Citiți mult mai multe despre motivul pentru care Vauxhall Vivaro-E este autoutilitara noastră electrică din 2021 a anului …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *