Uncategorized

Cea mai bună lună pentru vânzările de vehicule noi într -un deceniu

septembrie a fost cea mai semnificativă lună dintr -un deceniu pentru vânzările de vehicule noi, precum și marcate 31 de luni consecutive de creștere a vânzărilor în Marea Britanie, potrivit noilor cifre.
Un raport lunar al Societății Producătorilor de Auto, precum și al comercianților (SMMT) arată înregistrările atinse la 425.861, ceea ce reprezintă un impuls de 5,6 la sută în aceeași perioadă a anului trecut.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În întregul an 2014, s -au oferit practic două milioane de vehicule, care este practic cu 10 % în ultimele 12 luni, deși există indicii că piața de vehicule britanică înfloritoare este nivelată.
• Cele mai bune mașini din Marea Britanie
Septembrie este constant o lună agitată pentru vânzările de vehicule, deoarece modificarea plăcii de înregistrare de șase luni. Acum sunt 15 ani, deoarece Marea Britanie s -a schimbat la o modificare a plăcilor de două ori pe an cu sosirea plăcii T în 1999. Cererea consumatorilor pentru noile plăci implică martie, precum și septembrie, de obicei, reprezintă o treime din înregistrările întregului an.
Mike Hawes, directorul executiv al SMMT, a declarat: „Performanța puternică a septembrie a subliniat robustetea continuă a pieței de vehicule din Marea Britanie, în special în contextul volumelor de bare de protecție din septembrie trecut.
„Cererea pentru noua placă cu 64 de plăci a fost stimulată prin intensificarea încrederii în economia Regatului Unit, consumatorii atrași de o mare varietate de mașini noi, eficiente, eficiente, eficiente în materie de combustibil.
“În lunile în care martie – care a înregistrat un salt de 18% în înregistrări – creșterea a arătat indicații de nivelare a nivelului pe măsură ce piața începe să -și descopere rata de rulare naturală.”
Vehiculul nou tipic înregistrat în septembrie atinge 59mpg cu emisii de CO2 de 122,3g/km. Vânzările de mașini alternative cu combustibil au crescut cu mult mai mult de 50 la sută, precum și acum reprezintă două la sută din benzina de pe piață, precum și diesel care deține stabilă cu o despărțire pe jumătate și jumătate.
Ford Fiesta își păstrează coroana ca fiind cea mai oferită metodă vehiculului din Marea Britanie înaintea Ford Focus, Vauxhall Corsa, precum și Volkswagen Golf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *