Nou 2020 Peugeot 3008 FaceLift: Marea Britanie Costuri verificate

Acesta este crossover-ul Facelifted Peugeot 3008, oferit la comandă în Marea Britanie acum, cu costuri începând de la 27.160 lire sterline pentru modelul de premium activ la nivel de intrare, urcând până la 47.430 lire sterline pentru Flagship GT Premium Variant. Primele livrări sunt așteptate să apară la începutul anului viitor.
Varietatea pegeat 3008 cu aspect nou este împărțită în șase niveluri de tuns. Există specificații familiare, de apel, active, de la firmă, și GT, fiecare dintre acestea fiind echipate cu un pachet intermediar „Premium”. Cu toate acestea, cumpărătorilor din Marea Britanie nu li se va oferi varianta activă la nivel de intrare, cu deschiderea noastră cu varianta Premium Active.

Noul Peugeot 3008 ar putea avea un interval electric de 400 de mile în plus

Designul Active Premium include jante din aliaj de 17 inci, pornire fără cheie, aer condiționat cu două zone, senzori de parcare auto din față, cu oglinzi de ușă pliante electric, precum și un sistem de infotainment de opt inci cu Apple CarPlay, precum și Android Auto Auto .
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Apelul Peugeot 3008 începe de la 28.760 de lire sterline, precum și adaugă jante din aliaj de 18 inci, sticlă de confidențialitate din spate, tapițerie unică de materiale, precum și un nou ecran de infotainment de 10 inci cu un sistem Sat-Nav conectat. Proiectarea primei de apel costă 700 de lire sterline suplimentare, precum și adaugă intrare fără cheie, șine de acoperiș din aluminiu, un scaun de călător pliabil, precum și un pachet de iluminare interioară ambientală.
Prețurile pentru proiectarea GT încep la 31.260 lire sterline. Actualizările asupra variantei Premium Premium includ farurile LED, un acoperiș negru contrastant, precum și un control de croazieră adaptiv. De asemenea, scaunele sunt tăiate în Alcantara, precum și tapițerie din piele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *