Uncategorized

Noul soi Kia CEED va crește la patru modele

Noul Hatchback Kia CEED din a treia generație va fi alăturat de două stiluri de corp cu totul noi, pe lângă moșia Sportswagon deja expusă.
Noul hatchback va fi vândut în august, cu Sportswagon apărut spre sfârșitul anului. Cu toate acestea, Kia a verificat că cel de -al treilea model, o frână de fotografiere, va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Paris din octombrie.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• New Kia Ceed Review
Auto Dezvăluire înțelege că această nouă versiune ar putea lua numele de procedură, utilizat anterior pe designul cu trei uși vechi al CEE, precum și utilizat, de asemenea, pentru ideea de frână de filmare prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt de anul trecut. La fel ca și noua trapă, va pierde apostroful, precum și sublinierea din numele său.
În urma noii proceduri, va fi o variantă suplimentară a familiei CEED, care este probabil să fie un SUV. KIA va stabili aceste noi modele ca mult mai mari decât trapa comună, pentru a pune la punct spațiul către proiecte precum Audi A3, Mercedes A-Class, precum și seria BMW 1, pe lângă modelele lor de spin-off asociate.
De asemenea, Kia a verificat că inovația hibridă de 48 de volți va face în curând în noua gamă CEED, în timp ce versiunile pline, precum și versiunile hibride complete sunt de asemenea probabile.
Toate CEEDS se vor baza pe noua platformă K2, cu beneficii dinamice similare cu hatchback-ul lansat recent. Așteptați -vă doar pe benzină mult mai puternică, precum și design -uri diesel – cu tehnologie hibridă, de asemenea – pentru a face acest lucru, precum și SUV, în timp ce acestea vor fi oferite doar în niveluri de top. Aceasta va include acum inovația autonomă de nivel doi, pe lângă conectivitatea actuală, precum și sistemele de securitate avansate.
Așteptați -vă ca frâna de tragere de procedură să fie scoasă la vânzare în 2019, cu SUV -ul probabil să se conformeze în 2020.
Ați primi o frână de filmare sau SUV bazată pe CEED? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *