Uncategorized

Recuperarea mașinilor străine ilegale plătește dividende imediate

O schemă pilot pentru urmărirea și pedepsirea vehiculelor străine care rămân neînregistrate în Marea Britanie s -a bucurat de o primă impresionantă două luni.
Operațiunea, lansată de Agenția de licențiere a șoferului și vehiculelor (DVLA) în aprilie, a prins deja 237 de vehicule, comparativ cu 84 în întregul 2013-14. În 2012-13, cifra a fost de doar 59.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Șoferii pot folosi în mod legal farfurii străine pe o mașină timp de șase luni în Marea Britanie, înainte de a fi nevoie să o înregistreze la DVLA și să treacă la plăcile din Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă s-a constatat că este în această perioadă, deținătorul înregistrat este emis cu o decontare extrajudiciară. Acest lucru este calculat din acciza medie a vehiculului înmulțită cu cât timp au depășit.
• 54.000 de șoferi de cursanți primesc puncte înainte de trecerea testului
Sub noul pilot, DVLA își transmite, de asemenea, datele la patru forțe de poliție participante: Thames Valley, Hampshire, West Midlands și Northamptonshire. Acestea li s -a dat puterea de a prelua sau de a impune vehiculele.
Procesul inițial de șase săptămâni a fost acum prelungit la trei luni, iar succesul continuu ar putea vedea că a fost lansat la nivel național. Auto Express a raportat cum guvernul nu a avut cum să știe câte mașini de pe farfurii străine erau în Marea Britanie sau a fost supraestimată. Ca răspuns, DVLA colectează acum date de la public, ofițeri de poliție și alte agenții de executare pentru a obține o atenție asupra acestei probleme.
• Planuri de reducere a primelor de asigurare auto
Ministrul drumurilor, Stephen Hammond, a declarat: „Dacă pilotul are succes, DVLA va explora potențialul de a -l extinde la mai multe forțe. DVLA lucrează, de asemenea, cu alte agenții pentru a stabili ce alte date ar putea fi utilizate pentru a identifica supraestimarea vehiculelor înregistrate străine. ”
De asemenea, camionete străine în linia de tragere
Camionarele străine ar putea fi lovite cu amenzi la fața locului pentru a fi obosiți în conformitate cu noile propuneri guvernamentale. În prezent, autoritățile se străduiesc să emită citații judecătorești către șoferi străini fără o adresă valabilă din Marea Britanie.
Puterile ar lăsa ofițerii să emită sancțiuni până la 28 de zile de la infracțiune – în conformitate cu restul UE.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *