„BMW a înțeles arta de a provoca o reacție”

, Oscar Wilde a fost cel care a venit cu vechea zicală, „există un singur lucru mai rău decât să se vorbească, precum și despre asta nu se vorbește” . Trebuie să vă imaginați că echipa de stil BMW l -a estimat foarte mult în ultimele săptămâni – în primul rând, după debutul serialului 4 discutabil, precum și acum cu expunerea noului empt al companiei EV, IX.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Opinia divizată frontală din seria 4, cu toate acestea, furorele din rețeaua socială despre stilul SUV-ului electric sugerează că BMW a înțeles extrem de puțin arta de a provoca o reacție cu noile sale creații.

Nou 2022 Nissan Qashqai E-Power Hybrid se alătură gamei

Apariții deoparte, IX arată o călătorie tehnică de forță pe hârtie, cu niveluri de putere de calcul nevăzută anterior pe un BMW, o baterie de 100kwh-plus care promite mult mai mult de 370 de mile de rază Pentru a-l reface în timp dublu.
Știrile din această săptămână includ, de asemenea, reasigurare pentru cei care nu doresc ca vehiculele lor să arate ca ceva de la Battlestar Galactica. Este disponibil sub forma următorului Nissan Qashqai, previzualizat în fotografii spion „oficiale”, precum și dezbrăcat de deghizare în imaginile noastre speciale.
În timp ce IX este o dovadă a flexibilității pe care o poate aduce o etichetă de costuri la nord de 100.000 de lire sterline, Qashqai trebuie să ofere îmbunătățiri clienților utilizați pentru a plăti mai puțin de 300 de lire sterline pe lună pentru mașina lor. Pe baza defalcării caracteristicilor sale, pare promițător. Există o nouă platformă dezvoltată pentru a oferi un confort mai mare, precum și în timp ce Diesel a plecat, un amestec de hibrid ușor, precum și noul hibrid E-Power ar trebui să fie suficient de ieftin pentru a ne derula nenumărate și mai mult pe drumul către electrificare ( fără cerința pentru o priză a dopului).
De parcă toate acestea nu ar fi suficiente, Qashqai va continua să fie dezvoltat în Marea Britanie. Așadar, în timp ce IX este o privire asupra viitorului de sângerare, noul Qashqai este o propunere extrem de autentică. precum și una esențială în acest sens.
Ce crezi despre noul BMW IX? Să înțelegem în secțiunea de comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *