McLaren P1: Fotografii noi

McLaren a lansat mai multe fotografii ale conceptului P1, inclusiv câteva fotografii ale spoilerului din spate retractabil al mașinii.
Împărtășește numele proiectului original al legendei anilor 90 și urmează să se ocupe de următoarea generație de hipercare – de la succesorul Ferrari Enzo la Porsche 918 Spyder. Și va fi dezvoltat cel mai bine aici în Marea Britanie.

Dar înainte de a fi la fel de încântat de aspectul nebun, merită să subliniem că McLaren a numit P1 un „studiu de design” care se așteaptă să prevină versiunea de producție care va fi pe drumuri la sfârșitul anului viitor. Dar, judecând după fotografii de spion pe care le -am văzut, mașina de producție nu va arăta la fel de diferită de acest lucru.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Un director regional pentru McLaren a sugerat că vor fi construite doar 500 de P1, iar McLaren ne -a spus că ar trebui să ne așteptăm la o etichetă de preț de mai puțin de un milion de euro.
P1 respectă abordarea lui McLaren de „inovație, integrarea tehnologiei Formula One și performanța supremă”. Șeful McLaren, Ron Dennis, a ajuns chiar până a declarat că P1 va fi „numeroasele supercar avansate din punct de vedere tehnologic”.
Dar dacă acest lucru se pare că Bugatti Veyron Supersport este pe cale să -și piardă coroana ca fiind cea mai rapidă mașină de producție din lume, credeți din nou. Directorul general al McLaren Automotive, Anthony Sheriff, a declarat: „Obiectivul nostru nu este să fim cele mai fine în viteză maximă, ci să facem cea mai rapidă și multe mașini de producție de serie îmbucurătoare pe o pistă.”
Compania păstrează multe detalii sub înfășurări deocamdată, dar zvonurile sugerează suspensie adaptivă, un monocoque din fibră de carbon și o versiune de 1.000 CP a V8-ului Twin-Turbo de la McLaren MP4-12C, completat cu un sistem hibrid Kers derivat F1. Așteptați un timp de 0-62 km / h mai puțin de trei secunde și o viteză maximă în jur de 239 km / h.
Proiectarea respectă linii similare cu Ferrari 458-Rivalling 12C, dar este mai larg, ceea ce va îmbunătăți stabilitatea și virajele. Lipsa unui spoiler evident sugerează o aerodinamică activă, ceea ce reduce tracțiunea într-o linie direct, în timp ce crește strânsoarea în timpul virajelor de mare viteză.
Nu există detalii pentru interior, dar spre deosebire de F1-care avea un cockpit cu trei locuri-P1 va fi un două locuri.

Aparent cumpărătorii vor putea plasa comenzi la Salonul Auto de la Paris, înainte de afișarea versiunii de producție anul viitor. Livrările sunt scadente la sfârșitul anului 2013.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *