Conducerea drogurilor cu o cincime în Anglia și Țara Galilor anul trecut

, infracțiunile de conducere a drogurilor în Anglia și Țara Galilor au fost până la o cincime anul trecut, potrivit celor mai recente cifre guvernamentale.
Aproximativ 11.614 automobilisti au fost găsiți vinovați de infracțiuni de condus de droguri în 2019, o creștere de 19,89 la sută comparativ cu cei 9.687 urmăriți cu succes în 2018. Poliția Essex a raportat un număr record de arestări cu droguri în aprilie, când au cut 266 de suspecți-The Remorch Numărul cel mai mare anterior pe care forța îl avea înregistrat timp de o lună a fost de 184.

Cum se ocupă poliția cu șoferii de droguri pe drum: teste, pedepse și puteri

Datele publicate de Ministerul Justiției au expus, de asemenea, o creștere de 3,21 la sută a numărului de persoane găsite vinovate de conducere de băuturi, crescând de la 33.634 în 2018 la 34.713 în 2019.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Infracțiunile de conducere periculoase au crescut cu 4,27 la sută – de la 3.634 la 3.789 – în timp ce numărul șoferilor condamnați pentru declanșarea decesului prin conducere periculoasă a crescut cu 10,83 la sută de la 157 la 174.
Incidentele de conducere nepăsătoare au crescut cu doar o jumătate de procente în 2019, în timp ce numărul persoanelor găsite vinovate de utilizarea unui telefon inteligent de mână la volan a scăzut cu 21,09 la sută de la an la an, de la 11.901 la 9.391.

Care sunt limitele de conducere a drogurilor? Legislațiile din Marea Britanie au explicat

Edmund King, președintele AA, a comentat: „Ar trebui să fim cu toții îngrijorați că numărul condamnării de conducere a drogurilor vinovate a crescut.
„Forțele de poliție testează pe bună dreptate șoferii unde văd că capacitatea de conducere este afectată, iar unii au văzut recent un număr record de arestări. Dar trebuie să ajungem la cauza principală a problemei și să o oprim acest lucru înainte de a deveni endemică.
„În timp ce mai mult de o treime dintre oameni recunosc că iau medicamente recreative precum canabisul în mod regulat, ar putea să nu cunoască consecințele pe care le poate avea condusul de droguri. Este nevoie de mai multe acțiuni pentru a îmbunătăți educația șoferilor și pentru a opri furnizarea de droguri ilegale. ”
Drogurile conduce un risc mai mare decât conducerea băuturii? Spuneți -ne gândurile dvs. în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *