Mercedes X-Class merge în camping cu accesorii pentru idei noi

, Mercedes și-a propus să demonstreze că noua sa clasă X este versatilă, precum și în acest scop, marca germană își va prezenta noul camion de pick-up în Camper Van Tastați la spectacolul Caravane, Motor, Touristik (CMT) din Stuttgart săptămâna viitoare.
Cu ajutorul specialiștilor din Caravină Tischer, clasa X poate acum să poarte o cabină detașabilă, montată în golful de ambalare, precum și să se prelungească peste acoperișul camionului. Alcova de deasupra acoperișului este o zonă de dormit la 1,5 metri lățime, în timp ce compartimentul primar se mândrește cu doi metri de sală. Trei locuri sunt în interior, care pot fi transformate și într -un al doilea pat.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune camioane de pick-up 2018
Deși nu există niciun tip de imagini din interiorul cabinei, o baie integrată face parte din cabină, cu un bazin de rufe pliabil, precum și unitatea de toaletă pivotantă. Cu cei doi depozitați, există suficient spațiu pentru un duș, precum și o sobă simplă cu trei arzătoare alcătuiește bucătăria.
6

Alături de modulul de camper al clasei X, va fi prezentată o a doua idee de camping din clasa X, care a fost înființată de Vanessa Mobilcamping.
Este o bucătărie grea, complet echipată. Modulul de extragere oferă gătit total, precum și facilități de spălare, inclusiv o chiuvetă, coolbox, sertare pentru tacâmuri, precum și veselă, pe lângă un arzător de importanță. Se înscrie la un număr mare de 250 kg, precum și este asigurat de o acoperire de tone influențată de puntea iahtului.
Clasa X te lovește ca un instrument de camping util? Spune -ne gândurile tale în comentariile de mai jos!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *