Uncategorized

Limita de viteză din Marea Britanie pentru camioane îmbunătățite din 2015

Limita de viteză pentru camioane pe drumurile de țară unice va fi ridicată la 50 km / h, în conformitate cu planurile guvernamentale pentru a opri depășirea dăunătoare, precum și reducerea congestiei.
Mașinile cu produse grele – cu o greutate mult mai mare de 7,5 tone – sunt restricționate în prezent la 40 km / h, cu toate acestea, acest lucru va crește din 2015, afirmă Departamentul de Divrare (DFT).
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

De asemenea, camioanele s-ar putea să se grăbească pe carosabile duble, cu o consultație DFT introdusă pentru a ridica limita pe aceste drumuri la 60 km / h de la 50 km / h. Modificările ar vedea camioanele care călătoresc cu aceleași viteze ca și antrenorii, precum și rulote.
Miniștrii au declarat că actuala diferență de 20 km / h între alte mașini, precum și camioanele duce la reținere, precum și declanșarea șoferilor pentru a scoate la iveală manevre de depășire dăunătoare, în special pe drumurile înguste de țară.
• Cele mai grave motive din Marea Britanie pentru o abordare dificilă pe autostradă
Modificările unice pe caroserie vor intra în vigoare de la începutul anului 2015, precum și vor aduce Anglia, precum și Țara Galilor cu alte țări europene, precum Danemarca, precum și Norvegia. Dacă consultarea pentru carosabile duble urmează să meargă înainte, legislațiile se vor modifica exact în același timp, însă până atunci, limitele existente continuă.
Claire Perry, ministrul Living, a declarat: “Facem tot ce putem pentru ca Marea Britanie să se miște, precum și creșterea creșterii. Această modificare va face tocmai asta, precum și pentru a economisi piața noastră de transport 11 milioane de lire sterline pe an.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *