Mini Superleggera Vision Retro Concept Automobile a dezvăluit

Small a dezvăluit Vision Superleggera la Concorso D’Eleganza VacAȚIE Home d’Este pe țărmurile lacului Como. Acest concept de automobile sportive a fost produs împreună cu antrenorii italieni, care vizitează Superleggera și adaugă greutate poveștii noastre exclusive pe care Small intenționează să -l înlăture pe modelele Coupe și Roadster în favoarea unui automobil sportiv cu stil distinct.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Superleggera prezintă în mod clar un design inspirat de cea mai recentă trapă mică, inclusiv farurile cu inel LED, grila de goluri și scurte suprapuneri. Chiar și dungi de capotă sunt prezente și contabilizate – deși aici sunt înrădăcinate subtil în metal, care curg în aluminiu lustruit pe nas.
Dar există o mulțime de înfloriri ale automobilelor sportive pentru a distinge acest lucru ca un model care este separat de restul liniei mici, cum ar fi parbrizul randat, corpul cu slg-uri joase și linia „turneu” curgătoare care se deplasează de la înaintea înainte de a Roți față până la spate. Corpul a fost realizat manual din foi de aluminiu de către stilisti la turneul Superleggera, permițând linii clare despre care Small spune că ar fi practic imposibil să folosească mașini.
În spate, aripioarele elegante este o aruncare a automobilelor sportive, în timp ce luminile din spate inspirate de Union Jack au aerul micuțului o cantitate clasică despre ele. În ciuda semnelor de stil retro, pervazurile laterale și difuzorul din spate sunt construite din același plastic reinfortat cu fibră de hi-tech, utilizat în modelele All-Electric și Hybrid I3 și i8 și i8 Hybrid ale BMW.
Există și o anumită legătură cu acele BMW-uri futuriste, datorită faptului că traineul electric al Superleggera. Small a experimentat deja cu puterea bateriei, în micul prototip E, iar revenirea sa în acest concept dezvăluie că este încă pe masă pentru modelele viitoare. Platforma UKL1 care va susține toți membrii familiei mici poate prelua cu siguranță tehnologia hibridă plug-in și Micul consideră că tehnologia electrică este, de asemenea, o potrivire grozavă pentru brand.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *