Uncategorized

Confirmat: Polestar se separă de vehiculele Volvo

Polestar a despărțit oficial metodele de la compania -mamă Volvo, confirmând știrile printr -o fotografie publicată pe Instagram. Mesajul a declarat doar „The End”, fără alte informații pentru a merge împreună cu acesta. Vine la doar câteva luni după dezvăluirea automată, expusă exclusiv, brandul ar merge singur cu propria varietate de mașini de performanță electrică. Ne putem aștepta să vedem primul design de polestar autonom la sfârșitul acestui an.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Potrivit unei surse senior din Geely (Volvo, precum și compania-mamă a lui Polestar), producătorul dorește să producă o linie de mărci care să se ocupe de grupul VW. Vicepreședintele principal al Volvo, Thomas Ingenlath, va conduce brandul polestar re-născut împreună cu Jonathon Goodman, vicepreședinte senior al comunicării de afaceri.
• Volvo polestar orice ce trebuie să știți
Cu Volvo cimentată setarea sa rivalizând cu mărcile premium, Geely dorește ca Polestar să ia o funcție mai sportivă în cadrul grupului său. Acesta dorește să reproducă ceea ce Mercedes a efectuat în crearea propriilor sale vehicule AMG personalizate, pe lângă modelele Mercedes-AMG personalizate.
Credit: polestarcars pe Instagram
Thomas Ingenlath, fostul vicepreședinte senior la Volvo, acum polițistul executiv la Polestar, a declarat anterior: „Sunt foarte încântat să preiau dificultatea de a stabili acest brand interesant, dezvoltând un portofoliu fabulos de produse personalizate și canalizând entuziasmul pe care l -am avut în toată echipa Polestar. Următorul capitol din istoria lui Polestar abia începe. ”
Noul spa medical Volvo (Arhitectură de produse scalabile), precum și inovația platformei CMA (compact modular arhitectură) vor fi utilizate pentru o nouă generație de polestars la cald, cu un vehicul electric, bazat pe spa, care poate sparge acoperirea în primul rând, mult timp în acest an. Platforma Medical Spa stă la baza Volvo XC60, precum și SUV -urile XC90, pe lângă moșia V90, precum și modelele S90 Saloon.
Polestar va continua să stil, precum și să ofere îmbunătățiri de performanță pentru mașinile Volvo existente, în timp ce Polestar urmează să ajungă la acordul mondial al eforturilor Motorsport ale lui Geely – afacerea se pregătește în prezent, precum și realizează Volvo Polestar Designs în cadrul Polestar Cyan Racing Brand Brand Racing Brand .
Cu Polestar concentrându -se pe mașinile electrice, aceasta este obligată să înceapă zvonuri despre o implicare Geely Polestar în Formula E, pe care CEO -ul Volvo, Håkan Samuelsson, a arătat -o în trecut.

Ce credeți despre planurile ambițioase pentru viitorul Polestar? Să înțelegem în comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *