Black Cabs pentru a harta Londra pentru viitoarele vehicule autonome sub noua ofertă

Cabby-urile din Londra vor fi în curând pe străzile Capitalei cu sisteme de ultimă generație de ultimă generație, producând o dinamică, precum și de înaltă definiție online Harta pentru viitoarele vehicule autonome.
Declarația vine să respecte o serie de acorduri între tehnologie, precum și activități de călătorie, pe lângă autoritățile guvernamentale, precum și vor vedea în jur de 500 de cabine negre din Londra, cu echipamente de mapare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• New London Taxi Review
Prin utilizarea sistemelor avansate de asistență automată (ADAS) de ultimă oră, adaptate la London Taxis, va fi creată o rețea de „hărți provenite de mulțime”, care să prezinte străzile, precum și facilități cruciale în finanțarea vehiculelor autonome pentru a le folosi, în timp ce ajută, de asemenea, să ajute Londra însăși a sfârșit a fi „gata autonomă”.
Hardware-ul de mapare, precum și software-ul, înființat de Business Tech Business Mobileye, trebuie să fie montat la London Cabs de către Ride-Hailing Business Gett. Poate fi instalat în orice tip de automobil, precum și cuprinde o singură cameră montată pe parbriz, împreună cu un sistem de procesare. Pe lângă construirea unei fotografii dinamice de date a străzilor orașului, dispozitivele companiei ar putea aduce funcții suplimentare de securitate, datorită caracteristicilor sale de prevenire a coliziunii.
• Mașini fără șofer: orice ce trebuie să știți
Proiectul, din cauza începutului la începutul anului 2019, va vedea, de asemenea, automobilistii uber din New York, precum și varză din Düsseldorf Asistând la formarea viitorului auto-conducere, în timp ce, în SUA, până la 2.000 de camioane se preconizează că vor fi amenajate cu Echipament necesar.
Este aceasta o situație a cabbiei din Londra, semănând semințele propriilor lor obsolescență sau vehiculele cu autovehicul nu vor prinde niciodată? Să înțelegem în comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *