BMW M4 Convertible 30 Jahre Special Ediție adăugată la Line-Up

O nouă ediție restrânsă BMW M4 Convertible a fost dezvăluită, marcând 30 de ani, având în vedere că introducerea mașinii M-TOP originale în 1988-The atunci a fost insuficient pe atunci insudră M3 convertibil.
Este încă un model BMW 30 Jahre, care se alătură M3 30 Jahre introdus în 2016. La fel ca mașina respectivă, M4 Convertible 30 Jahre folosește motorul cu două turbo-turbo de 3,0 litri, ridicat din versiunea de reglare a pachetului de competiție, care stabilește 444 CPP precum și 500 nm de cuplu.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune convertibile la vânzare 2018
BMW nu a lansat niciun tip de cifre de performanță, cu toate acestea, acoperișurile convertibile nu ar trebui să adauge la fel de mult timp la linia de 4,0 secunde 0-62 km / h, în timp ce viteza maximă este limitată la 155 km / h.
În altă parte, este mai mult un set de pachete de competiție ca standard, cum ar fi un sistem de evacuare sportivă M, suspensie adaptivă, diferențial activ al BMW, precum și o configurație sportivă pentru sistemul de gestionare a stabilității.
Cumpărătorii primesc o opțiune de două culori ale corpului pentru cei 30 de jahre. Un albastru metalic întunecat, presupune că aduce un omagiu convertibilului M3 original din 1988, în timp ce „Frozen Grey Dark Metallic” este o opțiune specială de culoare pentru vopsea specială din Marea Britanie. Toate mașinile și camioanele obțin tapițeria din piele Merino potrivită în cabină, integrată cu garnituri interioare din fibră de carbon. Jante din aliaj de 20 inch sunt pictate gri orbite doar.
O producție de 300 de modele este organizată la nivel global, în timp ce 30 vor apărea în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni la prețuri de la 76.675 de lire sterline – o primă de 10.850 de lire sterline peste o rutină M4 convertibilă montată cu o cutie de viteze DCT.
Spune -ne gândurile tale despre BMW M4 Convertible 30 Jahre în comentariile de mai jos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *