„Producătorii auto din Marea Britanie ne oferă multe de care să fim mândri”

Ce timp pentru industria auto din Marea Britanie! Bentley și-a anunțat planurile îndrăznețe de electrificare, un Aston Martin care a ieșit luptând cu o versiune de 697 CP a excelentului său DBX, Land Rover care dezvăluie versiuni hibride plug-in ale noului Range Rover și Lotus care face echipă cu noul furnizor de baterii BritishVolt pentru a produce acest lucru pentru a produce acest lucru Următorul sport sportiv electric.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Apoi, există cel mai nou – și unul dintre cei mai interesanți – producători de mașini britanice: Gordon Murray Automotive. Dacă am văzut vreodată un exemplu legat de mașini de a cunoaște piața dvs. și de a oferi exact ceea ce doresc clienții dvs., acesta este. O mașină sport compactă, ușoară, care va costa în jur de 1,4 milioane de lire sterline (plus impozitele) poate să nu fie mainstream, dar bănuiesc că T.33 va fi o altă mașină pe care Gordon Murray și colegii săi nu vor trebui să o vândă prea tare.

Gordon Murray T.33 Supercar Supercar pentru debutul public pe 9 aprilie

Acesta este un model nou care este frumos în simplitatea sa și va fi pe placul celor care simt că electrificarea vine prea repede și prea curând; V12 montat la T.33 (și fratele său, T.50) este un alt bit de geniu auto și va fi prezentat în mai multe mașini GMA în viitor. Fantastic!
Noi, britanicii suntem întotdeauna un pic timizi în ceea ce privește sărbătorirea succeselor noastre, dar când vine vorba de mașini, există unele lucruri pe care le facem mult mai bine decât oricine altcineva – motiv pentru care atât de multe companii străine investesc în talentul britanic, fie că este vorba de arat Banii în mărcile britanice și lucrătorii lor excelenți sau angajarea britanicii pentru a -și conduce companiile auto.
Bentley poate fi deținut de Volkswagen Group, dar a fost condus genial de Brit și Auto Express Hall of Fame Inductee Adrian Hallmark. Nimeni nu are o mai bună înțelegere a ceea ce Bentley face, poate și ar trebui să facă decât Adrian, dar creditul trebuie să meargă la șefii săi din Wolfsburg pentru a -și cumpăra viziunea și pentru a -l lăsa.
Când vine vorba de lux, modele sportive și de a face mașini de înaltă calitate în aceste zile, nimeni nu o face mai bine decât britanicii. Și asta ar trebui să sărbătorim cu toții.
Faceți clic aici pentru mai multe despre noul 697bhp DBX707 al lui Aston Martin …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *