Noul pachet de styling Volvo XC40 adăugat la listarea alegerilor

Volvo XC40 s -a stabilit deja bine la capătul mult mai elegant al micuței SUV, cu un palet de culoare diferit, precum și o mulțime de opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, Volvo consideră că există o rază de personalizare suplimentară.
Acesta este motivul pentru care a sosit acum un nou set de stil exterior pentru rivalul Audi Q3 al firmei, introducând un Bodykit subtil, un nou spoiler din spate, precum și un set de jante din aliaj de 21 inci.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• cele mai frumoase SUV -uri mici de vânzare 2018
Roțile în sine sunt deja oferite de 1.950 de lire sterline pentru proiectele R-Design, precum și un plus de 1.400 de lire sterline pe Variety Topping Inscription Pro XC40. Stilul de 21 de inci are cinci tăieturi de diamant, tripla brațe.
În altă parte, mașinile și camionul sunt consolidate de adăugarea de garnituri de caroserie din oțel inoxidabil. În partea din față, se înfășoară în jurul grilei inferioare, în timp ce modelele laterale de sub uși sunt modificate și ele. Ultima bucată de set este noul spoiler spate subtil care stă deasupra capacului de pornire.
Setul nu va fi rezervat exclusiv pentru modele de înaltă calitate, cum ar fi inscripția, precum și pentru proiectarea R elegantă, precum și va fi utilizat la fiecare nivel de decupaj. Volvo a verificat că pachetul va avea un preț de 2.285 lire sterline, precum și va fi oferit să cumpere din iunie a acestui an.
Aflați exact cum s -a arătat Volvo XC40 când l -am oprit împotriva Audi Q3, precum și a BMW X1 aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *