Uncategorized

„Papagalul meu mi -a mâncat v5c -ul”: cele mai amuzante motive pentru șoferi care solicită noile jurnale de vehicule

cele mai amuzante și cele mai ciudate motive pentru care au fost dezvăluite motivele de jurnal ale vehiculului V5C. Șoferii care solicită un nou V5C de la Agenția de licențiere a șoferului și vehiculelor (DVLA) sunt întrebați care este motivul lor pentru a face acest lucru, cu motive ciudate date de șoferi, inclusiv „Papagalul meu a distrus -o” și „Nu m -am concentrat și l -am mărunțit”.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Lista motivelor neobișnuite pentru a avea nevoie de un nou V5C lansat de DVLA include și: „Am lăsat -o la un hotel din deșertul Gobi când am condus peste Asia în timpul anului meu de gol” și: „A fost în buzunarul pantalonului meu și a trecut prin intermediul mașină de spălat”.

Ce este o carte de jurnal de vehicule V5C? Reguli pentru cumpărători și vânzători de automobile

Un șofer nefericit a spus DVLA: „Nepotul meu a luat -o să joace afară și l -a îngropat în noroi”. Un altul a spus: „A suflat pe fereastră și când am mers să o caut, a dispărut”.
„Cineva mi -a cumpărat un automobil de ziua mea – au înfășurat cheile din V5C și am rupt -o fără să știu”, a spus un alt șofer. Cu toate acestea, scuzele clasice sunt întotdeauna cele mai bune, iar inevitabil motivul unui șofer a fost pur și simplu „câinele a mâncat -o”.
Un V5C – cunoscut și sub denumirea de jurnal de jurnal sau certificat de înregistrare – este o bucată de hârtie care dovedește că cineva este deținătorul înregistrat al unui vehicul. În septembrie 2020, DVLA a lansat un nou serviciu online pentru ca oamenii să solicite V5C -uri de înlocuire, care a fost folosit acum de peste 800.000 de ori – echivalent cu aproximativ 5.800 de ori pe săptămână.
Julie Lennard, directorul executiv al DVLA, a comentat: „Serviciul nostru online pentru a înlocui un V5C este rapid și ușor de utilizat și înseamnă că clienții vor primi certificatul de înregistrare a vehiculului de înlocuire în cursul săptămânii.
„Deci, indiferent dacă v -ați deplasat v5C -ul, acesta este digerat de animalul dvs. de companie sau de copiii dvs. l -au folosit pentru arte și meserii, cel mai rapid mod de a obține un înlocuitor este pe Gov.uk.”
Ați avut vreodată un motiv amuzant pentru a vă pierde jurnalul V5C? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *