Uncategorized

Noul Hyundai i20 până la cheltuieli de la 10.695 lire sterline

Prețurile oficiale, precum și specificațiile complete au fost expuse pentru a doua generație I20 Supermini de la Hyundai. Varietatea va începe de la 10.695 de lire sterline când va ajunge la showroom -uri în ianuarie 2015 – asta este oarecum mult mai mult decât noul Skoda Fabia, precum și substanțial mai prețios decât Vauxhall Corsa, care costă de la 8.995 de lire sterline.
Linia i20 începe cu motorul pe benzină de 1,2 litri de 74 CP în SPEC, cu ferestre frontale electrice, blocare la distanță, ferestre nuanțate, precum și conectivitate USB. Un număr suplimentar de 750 de lire sterline vă oferă versiunea Air, care adaugă manualul Air-Con. S Blue este oferit doar cu 74 CRDI Diesel CRDI de 74 CP, la 12.445 de lire sterline. Acest lucru adaugă oprirea/startul, precum și anvelopele cu rezistență redusă la realizarea emisiilor de CO2 de 84g/km.
Dar Hyundai consideră că noul său rival Ford Fiesta va oferi cele mai bune în SE SPEC, care este oferit cu motoarele pe benzină de 83 CP 1,2, precum și motoarele pe benzină de 1,4 litri de 99 CP, pe lângă 74 CP 1,1, precum și diesels de 1,4 litri de 89 CP. Începând de la 12.725 de lire sterline, acesta are aliaje de 16 inci, control de croazieră, Bluetooth, un sistem de alertare a benzii de plecare, precum și senzori de inversare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În cele din urmă, există modele de top-spec, precum și modele premium SE, care costă de la 13.725 de lire sterline, precum și, respectiv, 14.725 de lire sterline. Premium adaugă o stație de andocare a smartphone-ului, oglindă retrovizoare automată, ștergătoare automate, precum și lumini, control climatic, lumini de rulare LED, precum și lămpi de coadă, precum și faruri de proiecție cu funcție de viraje.
Premium SE adaugă luxuri, cum ar fi un trapa de sticlă panoramică completă, scaunele din față încălzite, precum și senzori de parcare a mașinii din față. Cu motorina CRDI de 1,4 litri, acesta se ridică la soi la 16.725 de lire sterline.
Vă vom aduce prima evaluare completă a noului Hyundai i20, luni 17 noiembrie, așa că rămâneți la curent …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *