Uncategorized

Noul BMW 8 Series X Jeff Koons apare cu Livery-Strip Comic

BMW a dezvăluit cea mai nouă piesă a lucrărilor de artă rulantă-seria 8 Jeff Koons. După cum sugerează ecusonul, este o versiune de ediție specială a seriei 8 născute dintr -un parteneriat cu artistul american Jeff Koons, care este cel mai fin înțeles pentru reprezentările sale inovatoare ale articolelor zilnice. O mulțime de lucrări populare sunt sculpturile „iepure”, precum și „câinele balon”.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În timp ce cele 8 seriale X Jeff Koons apare cu siguranță ca una dintre mașinile de artă ale BMW, afacerea este conștientă că nu este, deoarece nu este o mașină de curse, nu va avea loc în colecția personală a mărcii, precum și în cazul în care acesta nu este unul singur. Există 99 de exemple oferite publicului să cumpere.

Noua testare spion 2024 BMW M5 cu putere hibridă

Mașinile de artă și camionul BMW se întind în apropiere de aproape jumătate de secol până în 1975, când managerul de sport al companiei de atunci a comandat Alexander Calder să stil stil pentru CSL de 3,0 CSL-ul de rasă al mărcii. De asemenea, Koons a produs, de asemenea, o mașină de artă și un camion oficial în trecut, în tipul M3 GT2 a intrat de BMW Motorsport în 2010 Le Mans 24 de ore.
15

Pentru parteneriatul său cel mai actual cu BMW, Koons a produs o livrare inspirată de artă pop pentru 8 Series Gran Coupe, pe care afacerea îl afirmă este cel mai „vehicul elaborat creat” pe care l-a creat în istoria sa de 106 ani-nu în ultimul rând de la Exteriorul Lairy este completat de o cabină complet retimată.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *