Toy Story: Conducem coupe-ul confortabil de dimensiuni superioare

, a fost cel mai vândut automobil din Marea Britanie în 2013. Nu, nu Ford Fiesta; Vorbim despre micile tikes coupe confortabile. Aproximativ 143.000 de exemple au fost raportate că au găsit case anul trecut, întrucât Coupe -ul confortabil a depășit Fordul extrem de popular cu mult de peste 30.000 de modele. Și chiar dacă, ca și mine, nu ai avut niciodată unul de copil, este posibil să -l recunoști instantaneu.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Dar preferatul copiilor tocmai a crescut, cu un garaj producând o versiune de lucru cu dimensiuni complete-iar Car Express abia aștepta să urce la volan.
• Cele mai bune mașini mici
Mașina, numită Toytown Coupe, este opera Atitudinii Autos din Ambrostden, Oxon și mecanicul John Bitmead au venit cu ideea originală. John s -a aruncat în inginerie și fibre de carbon în timpul său și a vrut să construiască ceva care să -și poată arăta talentele, precum și abilitățile tuturor celor din nou în cadrul companiei nou fondate.
„Încercam să facem ceva cu adevărat remarcabil”, explică el. „Dar trebuia să fie un automobil care să atragă mult mai mulți oameni decât orice altă mașină. Avea nevoie să aibă un impact maxim – o audiență cât mai largă. ”
Primul gând al lui John a mers la coupe -ul confortabil. Chiar dacă nu are copii, știa că este recunoscut nu numai în Marea Britanie, ci în întreaga lume. Știam cu siguranță care este momentul în care am apucat ochii pe acel sistem de acoperișuri galbene și corpul roșu – asemănarea este uimitoare.
Toytown Coupe: Este un Daewoo Matiz modificat
Corpul roșu era un Daewoo Matiz, care a fost achiziționat pentru 400 de lire sterline. Acesta a fost punctul de plecare pentru un proiect care a durat aproximativ 1.000 de ore până la finalizare.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *