„Sunt încântat de apariția unei noi piețe care organizează evenimente de conducere”

, lipsite de bani, de securitate a sarcinilor, precum și de încredere pentru a cumpăra mașini și camioane noi în acest moment încă-trătic? Nu esti singur; Marea majoritate a automobilistilor trebuie să se descurce cu vehiculele lor vechi.
Limitările în curs de blocare în curs înseamnă că vacanții, participanții la restaurante, precum și băutorii nu pot merge la bântuielile lor preferate de vacanță, restaurante, precum și pub-uri. Cu toate acestea, cel puțin șoferii sunt încă capabili să se ducă pe drumuri. În acest sens, suntem cei norocoși.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Mai mult, companiile aftermarket, produsele, atelierele, precum și alte puncte de vânzare sunt acum pregătite, precum și capabile să ajute la îmbunătățirea, precum și la modernizarea interioarelor, exterioarelor, precum și a bucăților uleioase ale mașinilor și camioanelor, precum și a autoutilitarelor pe care le -am avut a primit.

Covid-19: Ce înseamnă pentru automobiliști, precum și pentru industria mașinilor și camioanelor

Și pe măsură ce intrăm în Summertime 2020 propriu-zis, sunt intrigat, precum și încântat de apariția unei piețe cu totul noi-una care organizează evenimente de conducere în care mașinile și ocupanții de camioane sunt distrați fără a ieși din vehiculele lor. Mă refer la orice, de la muzica online, precum și de alte sărbători cu prețuri de admitere, până la evenimente mai moderate, în care accesul câștigă vine cu cheltuieli zero pentru participanți, așezați sau căzând confortabil pe scaunele înclinate ale vehiculelor lor casnice. Ce nu e de placut? În special dacă experiențele pot fi dispărute cu un picnic în mașină, plus un pahar sau două din ceva pentru non-șoferi.
Crederea este că, deși pandemia continuă să ne reducă, s-a arătat cea mai caldă și mai amabilă condiție meteorologică-precum și există o mulțime de lucruri sigure, curate, legale, distanțate din punct de vedere social, care nu conduc, pe care proprietarii de mașini și camioane, precum și Cei mai apropiați membri ai gospodăriei lor pot face în vehiculele lor parcate în siguranță în aceste zile minunate de vară, precum și serile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *