Uncategorized

Volkswagen Touareg primește un facelift la Beijing

VW Touareg facelifted a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Beijing din 2014. Melodiile exterioare subtile și de stil interior împreună cu noua tehnologie au fost adăugate la cel mai mare SUV al Volkswagen, care va fi pus la vânzare în august.
Marcat de un bara de protecție față remodelată și un nou design al farurilor bi-xenon în față, în jurul spatelui un nou bara de protecție din spate, a reproiectat difuzor și lumini de ceață din spate LED integrate în bara de protecție alcătuiește cea mai mare parte a schimbărilor. VW folosește, de asemenea, două noi modele de roți din aliaj pe modelul actualizat.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Modificările din interior sunt mai puțin vizibile, cu noi butoane rotative din aluminiu și iluminare albă – mai degrabă decât roșie – a controalelor montate acum. Există, de asemenea, noi accente cromate care încadrează panoul de control și o gamă extinsă de finisaje de tapițerie.
Cumpărătorii sunt acum capabili să aleagă doar dintre două opțiuni ale motorului, mai degrabă decât cele trei motoare diesel TDI și versiunea hibridă disponibilă în modelul de ieșire. Opțiunile includ un diesel V6 de 3,0 litri cu 201 CP sau 255 CP, cu ambele modele prevăzute cu o cutie de viteze automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală de 4Motion VW ca standard.
Proiectarea aerodinamică mult mai alunecoasă a noilor modificări mecanice Touareg Plus, indică eficiența combustibilului este în creștere cu șapte la sută față de modelul de ieșire. VW susține că dieselul la nivel de intrare va returna acum 42,8mpg, cu mult mai puternic V6 care se întoarce cu 41,5mpg, în ciuda unei creșteri de 13 CP față de motorul actual. Anvelopele scăzute de rezistență la rulare, oprirea/începerea și o nouă funcție de coastă contribuie, de asemenea, la îmbunătățiri ale eficienței.
Kit-ul standard pe toate modelele include jante din aliaj de 17 inci, un sistem de infotainment cu ecran tactil, control de croazieră, frânare regenerativă și control climatic, în timp ce suspensia de aer poate fi montată ca opțiune. Mai târziu, anul VW va lansa, de asemenea, un pachet mai sportiv R-Line pentru Touareg, care include upgrade-uri, cum ar fi bumamentele noi din față și spate, plus un nou design al roților din aliaj, sticlă de confidențialitate și pedale din oțel inoxidabil.
Citiți toate curentul din Salonul Auto de la Beijing din 2014 făcând clic aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *