Uncategorized

10 cele mai bune mașini și camioane la LA Motor Show 2014

LA Motor Show 2014 a produs o cultură de bare de metal nou pentru ca echipa Auto Express să se entuziasmeze.
Mașinile și camioanele de lux și performanță de înaltă performanță pe care ne-am obișnuit să le vedem în LA în ultimii ani au fost în vigoare, Mercedes reînvie marca Maybach și atât Porsche, cât și BMW, arătând flagship-uri de SUV obscen, dar și noi am fost și noi Mașini și camioane văzute de care nu aveți nevoie de un rol principal într -un blockbuster de la Hollywood.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Mai jos veți găsi cele zece mașini și camioane pe care le -am identificat drept alegerea emisiunii auto din Los Angeles din 2014. Spuneți -ne gândurile dvs. despre selecția noastră în secțiunea de comentarii din partea de jos a paginii și consultați pagina noastră principală de emisiuni auto LA pentru toate cele mai recente știri de la evenimentul din acest an.
1. Mazda CX-3
Automobilul nostru de top Star la LA Motor Show 2014 este Crossover Mazda CX-3. Nu numai că este un automobil gata de producție care promite să aibă un impact mare pe piața din Marea Britanie, dar arată de asemenea excelent.
CX-3 va viza aprecierile lui Nissan Juke și Peugeot din 2008, când va apărea în vara anului 2015, cu prețuri începând în jurul valorii de 13.000 de lire sterline. Cea mai recentă tehnologie a motorului SkyActiv și a șasiului se prezintă sub piele, în timp ce cabina oferă un aspect proaspăt axat pe șofer similar cu cel din MX-5 Roadster, completat cu afișaj de cap.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *