Volkswagen lansează actualizări în aer pentru ID electric. Modele

Volkswagen a confirmat că actualizările în aer liber vor începe să curgă pentru ID-ul electric.3 Hatchback și ID.4 SUV începând cu această vară, cu prima actualizare-software nou pentru ID timpuriu.3 Clienți – Sosire mai târziu în această lună.
Actualizarea include ceea ce spune Volkswagen este o serie de ajustări și îmbunătățiri pentru operațiunile vehiculelor, performanța și confortul. Actualizări similare vor fi difuzate la ID.4 mai târziu în an, după care brandul promite o actualizare peste aer pentru ID. modele la fiecare 12 săptămâni.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Noul software care vine la ID.3 mai târziu în această lună se numește ID.Software 2.3. Odată instalat, actualizează trei funcții cheie ale vehiculului.

Volkswagen ID.3 și ID.4 Gamele auto electrice obțin scuturări majore

Prima dintre ele fiind extinse funcții personalizate pentru ID. Asistent virtual ușor. Antrenorul de conducere la bord folosește semnale ușoare pentru a vă spune când să luați piciorul de pe accelerație pentru a maximiza gama mașinii.
Următoarea adăugare utilă este asistența dinamică gratuită dinamică, care modelează automat iluminarea principală a fasciculului pentru drumul care urmează să evite orbirea oricărui trafic care urmează. Tehnologia, susținând că este capabilă să identifice acum motociclete și chiar vehicule precum bicicletele cu lumini spate solide și reflectoare, se spune că face conducerea noaptea mai sigură.
În cele din urmă, cel mai recent software Volkswagen ID este pretins că reîmprospătează sistemul de infotainment, adăugând noi butoane și fonturi digitale, în timp ce optimizând meniurile pentru a îmbunătăți lizibilitatea și capacitatea de utilizare.
5

Ca parte a ofertei de aer, proprietarii au de ales când să instaleze actualizarea, dar odată începute, nu vor putea conduce vehiculul lor până la finalizarea actualizării.
Volkswagen subliniază, de asemenea, că proprietarii trebuie să aibă un cont înregistrat la producătorul auto pentru a primi actualizarea.
În viitor, inginerii spun că vor putea actualiza toate cele 35 de unități de control pe un model de identificare, ceea ce înseamnă posibilitatea oferită de o gamă suplimentară de conducere, împreună cu timpi de încărcare mai mici, ecrane personalizate și o nouă semnătură ușoară.
Din păcate, există o captură cu introducerea upgrade-urilor în aer. Noile opțiuni și servicii plătite sunt, de asemenea, pe drum, deoarece Volkswagen, la fel ca și alți producători de mașini, caută să exploateze noi fluxuri de venituri.
Volkswagen nu a anunțat încă cât de mult crede că clienții săi vor fi pregătiți să plătească pentru a debloca aceste noi funcții.

Citiți acum recenzia noastră despre noul Volkswagen ID.4 Versiunea GTX …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *