Vehiculele autonome vor ucide SuV States VW Manager

Sosirea unor mașini complet autonomă poate fi realizarea tehnică care, în sfârșit, rupe cererea din ce în ce mai mare a clienților pentru SUV-uri, a sugerat șeful de stil al VW.
Producătorii de mașini din întreaga lume continuă să șteargă hatchback -uri convenționale, precum și saloane în favoarea traversării, precum și a SUV -urilor de practic la fiecare dimensiune. Cu toate acestea, Klaus Bischoff, directorul executiv al VW al designului, consideră că atunci când așa-numitul „nivel cinci” autonom le permite șoferilor să-și ia ochii complet în afara drumului, stilistii vor fi eliberați la fel de mult ca să producă vehicule mult mai radical, pe care Don ” Chiar nu am un parbriz – precum și că, la rândul său, ar putea rupe modelul pentru pozițiile mai mari de scaune ale SUV -urilor.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Mașini fără șoferi: Ghidul suprem pentru vehiculele cu autovehicule
„În momentul de față, vedem creșterea SUV -urilor, precum și coborârea limuzinelor [saloane], precum și a MPV -urilor”, a spus Bischoff pentru Car Express. „Am descoperit ceva care atrage oamenii, care răspunde la o problemă de îngrijorare, probabil că nici măcar nu au înțeles că au avut.”
„Poate că SUV -urile vor începe să arate vechi la un moment dat, precum și oamenii le vor arăta la fel de bine ca și pentru a spune:„ Conduce un dinozaur. ”Nu vedem asta acum, cu toate acestea cred cu tărie că vom vedea Multe mașini diferite atunci când ajungem la nivelul cinci autonomie, precum și atunci devine mult mai deschisă. ”
Conceptul VW Paris Show, numit I.D., a prezentat nu numai cărucioare electrice, însă, de asemenea, un design interior diferit, posibil de un șasiu cu totul nou orientat pe EV. Bischoff, care a explicat planul de ședințe al I.D. ca „aspect de salon”, a spus: „Noul ambalaj, unde aveți doar o nouă platformă cu roțile în colțuri, este, de asemenea, paradis pentru designeri. Putem reloca lucrurile în jur; Ne oferă o mare distracție. ”
Credeți că cererea de SUV -uri va scădea odată cu sosirea unor mașini complet autonome? Să înțelegem mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *