„Poate că acum este timpul să vă oferiți pe mașini și camioane cursa de cai putere”

, trebuie să existe o tentă de plăcere pentru orice tip de mașini și fani de camion atunci când Mercedes-AMG își anunță cele mai puternice mașini de producție și camion vreodată vreodată , nu -i așa?
Noul AMG GT cu 4 uși 63 s cu 831 CP din combinația sa de motor pe benzină V8, precum și motorul electric cu plug-in [merită] o rundă de aplauze doar pentru realizarea ingineriei.

Top 10 cele mai bune mașini și camioane performante pentru a cumpăra 2022

Dar avem cu adevărat nevoie de atâta putere? Sau mai mult până la obiect, exact câtă putere este suficientă? Aceasta a fost o dezbatere fascinantă pe care am avut -o cu asociatul Adam Towler, redactorul adjunct al titlului de frați al lui Auto Express EVO.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Cei de la ceea ce Evo face se află în jurul mantrei „emoția de a conduce”, precum și mai puțini oameni sunt mult mai bine poziționați pentru a judeca ceea ce este decât Adam. Părerea lui? Pe traseu multe dintre aceste mașini mega-bhp se luptă să dureze mai mult decât o mână de ture înainte ca frânele, precum și anvelopele să înceapă să se ofileze, negând punctul de atâta putere. Pe lângă drum, ei bine, toți înțelegem exact cum se integrează congestia, precum și reglementările pentru a încerca să ne stricăm distracția.
Așadar, poate că este momentul să vă oferiți cursa de putere, precum și să vă concentrați asupra a ceea ce face cu adevărat mașinile și camioanele mai distractive, începând cu greutatea. Cereți oricui să numească mașinile și camioanele șoferilor de top, precum și vor exista mai multe proiecte cu economisirea greutății în centrul lor decât puterea de ieșire.
Cu o inovație grea a bateriei, o oferită în viitorul nostru, menținerea greutății unei mașini este necesară pentru eficiență, precum și distracție. O mașină și camion despre care Adam, la fel de bine, am discutat, ceea ce îmi pune întotdeauna un zâmbet pe față, a fost BMW i3. Sigur, are o baterie grea la bord, însă este echilibrat prin utilizarea fibrei de carbon, precum și a altor materiale ușoare.
Conducerea i3 este încă distracție excelentă astăzi, chiar dacă (la opt ani), abia se află la vârful tehnologiei, orice tip de mai mult. Îmi amintește de distracția pe care am condus -o pe Citroen Ax GT în anii optzeci; emoția accelerației imediate care include o putere suficientă, oricât de ușoară. Pentru mine, asta trebuie să fie dificultatea de inginerie care este esențială pentru distracția noastră viitoare.
Vezi cele mai recente despre următoarea generație ușoară Morgan cu 3 roți aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *