Mercedes-AMG dezvăluie trei modele de ediție specială pentru Geneva

Mercedes a expus un trio de modele AMG pentru ediție specială înaintea Salonul Auto de la Geneva, cu modificări speciale în stil special, precum și echipamente comune suplimentare.
Actul principal este noul AMG GT C Roadster Edition 50. La fel ca echivalentul său Coupe – care și -a făcut debutul la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie – este un design de ediție restrâns să sărbătorească 50 de ani de AMG. Doar 500 de exemple vor fi oferite la nivel mondial.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Review Mercedes-AMG GT-R
Ediția 50 Roadster este oferită în două finisaje de vopsea – o nuanță de grafit gri sau un magneu alb de cașmir. Accentele exterioare cromate negre sunt folosite cu fustele laterale, despărțitorul din față, precum și grila în plus față de difuzorul din spate, precum și aliniați alături de jante din aliaj cu contur negru între raze.
10

În cabină, se aplică un plan de culoare neagră contrastantă, precum și argintiu, combinat cu pachetul AMG Interior Night, care adaugă detalii negre. Puterea, precum și performanța rămân neschimbate. Motorul bi-turbo V8 de 4,0 litri creează 549 CP, permițând 0-62 km / h în 3,7 secunde, precum și o viteză maximă de 196 km / h.
Alături de GT C Roadster Edition 50, Mercedes a folosit tratamentul ediției de noapte la AMG C 43 Coupe, precum și Cabriolet. Detaliile exterioare negre, cum ar fi grila radiatorului modificat, aspecte de decupare pe divizorul față, fustele laterale, șorțul din spate, spoilerul, precum și coada de evacuare sunt asortate cu jante din aliaj negru de 19 inci mate. Reglații similare sunt descoperite în cabină.
10

Ediția specială finală Mercedes referitoare la Geneva este C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition, care primește modificări similare cu mașinile de ediție de noapte, cu toate acestea, completate într -o nouă nuanță albastră Deep Ocean.
Limitată la 150 de unități, C 63 Cabriolet Ocean Blue nu va fi în raport cu Marea Britanie, deși vor fi AMG GT C Roadster Edition 50, precum și C43 Night Editions. Cărți de cumpărare deschise la începutul lunii martie, cu primele livrări foarte în iulie, precum și, respectiv, iunie.
Ce credeți despre noile modele AMG pentru ediție specială? Să înțelegem în comentarii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *