Uncategorized

Vauxhall Corsa și Corsa-E actualizate pentru 2021

Vauxhall a actualizat linia Corsa pentru 2021, cu o mână de modificări cosmetice și mecanice care promit să păstreze competiția hatchback-ului cu Ford Fiesta, Renault Clio și Volkswagen Polo Polo, .
Vauxhall Corsa revizuit este disponibil la comandă acum, prețurile începând de la 16.440 de lire sterline pentru modelul de benzină la nivel de intrare. Corsa-electrică pură a fost supusă unei game similare de actualizări și are acum un preț de la 26.640 de lire sterline-cu aproximativ 1.000 de lire sterline mai ieftin decât înainte.

Vauxhall Corsa-e vs Renault Zoe

Cea mai mare schimbare a lui Vauxhall pentru Pure-Electric Corsa-E este introducerea unui nou nivel sportiv Sri Nav Premium, care se află între specificațiile existente de premium SE NAV și Elite Premium.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Are un preț de la 27.890 de lire sterline (inclusiv subvenția automobilului plug-in de 3.000 de lire sterline) și adaugă jante din aliaj de 17 inci, sticlă de confidențialitate din spate și un interior Sri dedicat cu scaune sport, pedale sportive și piese de garnitură roșie.
Vauxhall a introdus, de asemenea, o nouă garnitură de elită pentru Corsa cu motor cu combustie. Are un preț de la 18.355 de lire sterline și, cu excepția unui sistem Sat-Nav Sat-NAV încorporat, prezintă același nivel de echipament ca și modelul de elită Nav existent al firmei.
Modelele SRI vin acum cu pachetul de lumină al lui Vauxhall ca standard, care adaugă lămpi de ceață LED, lumini cu coadă LED și faruri automate. Vauxhall a adăugat, de asemenea, un set proaspăt de jante din aliaj de 17 inci de două tonuri, atât la variantele SRI cât și la Sri Nav.
15

În cele din urmă, Corsa poate fi acum specificată cu o versiune mai puternică a motorului cu benzină cu trei cilindri cu trei cilindri turbocompresat de PSA. Unitatea a fost disponibilă cumpărătorilor europeni ai Opel Corsa de la lansare și acum s -a alăturat gamei Vauxhall. Generează 128 CP și 230Nm de cuplu, ceea ce scade timpul de 0–60 km / h al Corsa până la 8,2 secunde. Este oferit doar cu o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *