Uncategorized

Insigna sportivă Volkswagen ‘GTX’ va apărea pe mult mai multe proiecte de identificare electrică

Volkswagen a tachinat deja cel de -al doilea design GTX pe care intenționează să îl lanseze, după ce a tachinat o versiune performantă a ID.5 – în impact Versiunea coupe a ID.4 – În timpul evenimentului de introducere a mașinii din urmă.
Dar vânzările companiei, precum și managerul de publicitate au spus că Automobile dezvăluie că firma dorește să dezvolte brandul GTX, precum și că „se uită” la o versiune mai rapidă a ID.3 – o trapă electrică prospectivă electrică.

Hot New Volkswagen ID.4 GTX Electric Cars și camion la vânzare acum de la 48.510 lire sterline

ID -ul camuflat.5 GTX a fost afișat ca parte a videoclipului ID.4. Se pare că are un tratament de stil similar cu ID.4, cu jante din aliaj mai mari – precum și cu siguranță va avea cu siguranță același lucru de tracțiune integrală de 295 CP.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Planul VW de a face un ID cald.3, între timp, a fost foarte prima dată descoperită de automobilul dezvăluit în 2019 – deși s -a gândit probabil că mașinile și camioanele vor aduce ecuson R. Cu toate acestea, Klaus Zellmer, membru al consiliului de administrație al VW pentru vânzări, publicitate, precum și după vânzări, afirmă că apăsarea va fi crearea GTX ca placă de identificare, împreună cu variațiile existente cu motor de combustie, precum GTI, precum și GTE.
„Vrem să acoperim 70 la sută din vânzările noastre de mașini noi în Europa cu EVS până în 2030”, a spus Zellmer, „așa că trebuie să începem să construim nu numai automobile electrice, dar și marca pentru EV. Cred că cel mai aspirațional derivat din linie va fi GTX.
„Vrem să oferim alegerea, precum și opțiunea de ofertă care combină mult mai multe posibilități de conducere aspiraționale – un pic mai puternic, motoare duble, care indică o tracțiune pe patru roți, o viteză maximă ceva mai mare. Este pentru persoanele disponibile care sunt pe piață pentru mai multe, ID.4, precum și în ID -ul viitor.5 GTX este în mod ideal o alegere excelentă. ”
Când a fost întrebat direct dacă un ID.3 GTX a fost luat în considerare, Zellmer a răspuns: „Verificăm în mod regulat posibilitățile de a fi în concordanță cu ceea ce am efectuat în trecut. Fiți siguri, ne uităm la asta. Cu toate acestea, nu a fost luată o decizie luată până acum. ”
Acum am verificat evaluarea noastră a ID -ului Volkswagen comun.4 Aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *