Uncategorized

Franța pentru a încheia vânzările de automobile diesel și benzină până în 2040

Franța urmează să pună capăt tuturor vânzărilor de mașini pe benzină și diesel până în 2040, a anunțat noul său ministru de mediu, Nicolas Hulot.
Planurile fac parte din ambițiile noului președinte francez Emmanuel Macron de a face ca Franța să fie neutră neutră până în 2050. Într -o conferință de mediu astăzi, Hulot a spus „anunțăm sfârșitul vânzării automobilelor de benzină și motorină până în 2040”.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Extinderea zonei aeriene curate ar putea vedea automobilele diesel încărcate să intre în orașele din Marea Britanie
Cu toate acestea, Hulot nu a reușit să specifice dacă acest lucru ar implica interdicția vânzării de mașini pe benzină și diesel și modul în care ar fi efectuat planul. De asemenea, ministrul nu a reușit să clarifice dacă planurile includ vehicule hibride.
Știrea vine la doar o zi după ce producătorul auto suedez Volvo anunță că nu va mai lansa automobile noi alimentate doar de motoarele cu ardere internă, ci mai degrabă cu tehnologie hibridă și electrică la bord.
Relocarea Franței pentru a pune capăt vânzărilor de automobile diesel și benzină până în 2040 va pune un accent mai mare pentru Renault, Peugeot și Citroen – producătorii de automobile, toate parțial deținute de stat – pentru a urmări modele hibride și electrice în viitor. În discursul său, Hulot a spus că ținta va impune o preocupare „grea” producătorilor de automobile interne.
În Marea Britanie, înregistrările de mașini electrice și plug-in eligibile pentru subvenția automobilului plug-in au trecut recent de 100.000.
O interdicție similară ar funcționa în Marea Britanie? Spune -ne gândurile tale în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *