Uncategorized

Bentley achiziționează cărți care se bomboanează după un an record, în ciuda lui Covid

, CEO -ul Bentley, Adrian Hallmark, a expus că cărțile de cumpărare ale mărcii britanice din 2021 sunt într -o sănătate și o sănătate extrem de mare, în ciuda pandemiei coronavirus continue.
Vorbind la introducerea noii viteze Continental GT, Hallmark a expus că comenzile la începutul anului 2021 au arătat un impuls de 50 la sută asupra celor înregistrați la începutul anului precedent – în mod crucial o perioadă înainte ca pandemia Covid -19 să ia cu adevărat stăpânire.

Aston Martin DBX vs Bentley Bentayga

În ianuarie, Bentley a dezvăluit vânzări record pentru anul calendaristic 2020, oferind 11.206 de mașini clienților pentru a transforma un venit de 20 de milioane de euro (17,2 milioane de lire sterline), în ciuda potențialului pentru „o pierdere de o serie de sute de milioane în cel mai rău punct din mai din mai din mai anul trecut.”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Cu toate acestea, trecerea înapoi la rupere chiar și în venituri până la sfârșitul anului 2020, indicațiile care urmează pentru 2021 sunt chiar mai pozitive, cu la fel de numeroase ca nouă proiecte noi Bentley, stabilite pentru Introd în acest an – inclusiv Bentayga Plug -in Hybrid Hybrid expus în ianuarie, precum și noua viteză Continental GT.
„Nu vrem să fim la fel de entuziasmați de acest lucru – în parte din moment ce înțelegem ce s -a întâmplat anul trecut”, a spus Hallmark. „Am început 2020 cu cea mai puternică bancă de cumpărare, deoarece 2003. Am început în ianuarie cu 50 % mai multe comenzi decât am făcut -o în ianuarie trecut, chiar și cu criza Covid.”
„Rata noastră de vânzări este acum cu 30 % peste anul trecut – rețineți că anul trecut a fost un an record – cu toate acestea, lunar primim mult mai multe comenzi decât oferim mașini și camioane clienților. Așadar, banca de achiziții nu a crescut doar pentru ianuarie, cu toate acestea, de asemenea, a crescut în ultimele două luni. ”
China a fost uriașul șofer în vindecarea post-covid a lui Bentley, în timp ce Națiunea de Est a intrat în dilema Covid-19 mai întâi, așa că, din acest motiv, a început să-l iasă pe primul loc, cu climatul economic al națiunii care arată eco- Lăstari prietenoși mai devreme decât alte economii majore de pe glob.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *