Facelifted 2018 Mazda 6 Tourer descoperit la Geneva

vedeta de la Mazda a emisiunii pentru Salonul Auto de la Geneva din acest an este Mazda 6 Tourer facelifted. Apare alături de salonul Mazda 6, recent reîmprospătat, care a fost dezvăluit integral la Salonul Auto de la Los Angeles la sfârșitul anului trecut.
În mod surprinzător, actualizările primite de therelifted Tourer sunt aceleași cu cele găsite pe fratele său cu corp. Acest lucru indică un design exterior ușor reîmprospătat, cu o nouă grilă de plasă și detalii cromate în jurul farurilor cu LED -uri proaspete ale mașinii, este cea mai evidentă schimbare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune automobile imobiliare la vânzare 2018
Actualizările din interior sunt mult mai mari la scară largă. Designul tabloului de bord a fost revizuit cu un aspect mai simplu, cu mai multe suprafețe simple, alături de noi comutatoare, noi scaune și noi tehnologii. Există, de asemenea, un nou sistem de infotainment cu ecran tactil de opt inci și un afișaj TFT de șapte inci opțional în grupul de instrumente.
La fel ca Salonul, detaliile de tracțiune din Marea Britanie sunt încă sub înfășurări, dar Mazda promite performanțe și eficiență sporite, ceea ce va indica probabil versiuni actualizate ale motoarelor diesel de 2,2 litri și 2,0 litri pe benzină utilizate în prezent cu cumpărătorii britanici.
Turer ajunge cu modificări de șasiu, de asemenea, Mazda modificând configurarea suspensiei într -o ofertă de a injecta confort și agilitate suplimentară. Noua siguranță I-activsense și tehnologia de ajutor ajunge, cu o cameră de sus în jos de 360 ​​de grade, adăugarea titlului.
Alături de gama Mazda 6 actualizată completă, cele mai actuale două automobile ale firmei vor face și debutul lor european. Studiul sofisticat Vision Coupe Design va fi prezentat la Geneva, alături de KAI-un concept alimentat de Skyactiv-X care previzualizează următoarea generație Mazda 3, care va avea loc în 2019.
Citiți totul despre totul care se îndreaptă către Geneva luna viitoare aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *