Uncategorized

Ediție limitată Lotus Exige LF1 Introdus

Lotus a dezvăluit un Exige LF1 pe termen limitat creat pentru a sărbători patrimoniul de Formula 1 a mărcii. Doar 81 de modele vor primi actualizări speciale inspirate de Lotus F1, fiecare vehicul privat sărbătorind o anumită victorie a Grand Prix: de la Monaco în 1960 până la prima suprafață a lui Kimi Raikkonen la Australia în 2013.
Pe baza Exige S de bază, LF1 este finalizat în faimosul echipei de Formula 1, precum și în livrarea de aur, totală cu accente roșii. În plus, există aur pentru aliajele turnate-care determină 17 inci în față, precum și 18 inci în spate-subliniind conexiunea Motorsport.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cu toate acestea, nu este vorba doar de stil. Extrasele de îmbunătățire a performanței sunt disponibile în tipul pachetului de curse Exige cu sistem de administrare a performanței dinamice, pe lângă discurile de frână din două piese, precum și anvelopele Pirelli P-Zero Trofeo. Confortul adăugat poate fi realizat datorită unui pachet de confort opțional de 350 de lire sterline, clienții, de asemenea, capabili să selecteze scaune încălzite, precum și senzori de parcare din spate.
Cu V6 de 3,5 litri Exige S, V6 de 3,5 litri, 1176kg LF1 folosește 345 CP, precum și 400Nm de cuplu, rezultând 0-62 km / h, luând 4,0 secunde, precum și o viteză maximă de 170 km / h.
În plus, proprietarii se vor califica imediat ca membri Exige LF1, un club special care acordă acces de câștig la excursiile din culise, rate de reducere, precum și amintiri în tipul unui fob crucial al vehiculului Lotus F1, USB, precum și 1 : 2 Replica la scară a cască de curse a lui Roman Grosjean.
EXIGE LF1 este acum în spectacol la Wharf Motorexpo Canary din Londra, precum și va apărea mai târziu în această săptămână în Stabea Hanst-Hand-Spec european la Le Mans 24 de ore.
Prețurile încep de la 62.900 de lire sterline, precum și Lotus a verificat, de asemenea, noua ediție limitată este oferită pe toate piețele din afara SUA.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *