Aston Martin Valkyrie: Specificații și detalii complete pe măsură ce producția începe

Aston Martin Valkyrie a introdus producția completă cu finalizarea primei mașini de client anunțate. Hipercarul inovator a fost tachinat pentru prima dată în formă de concept în urmă cu cinci ani, iar clienții timpurii se pot aștepta acum la livrarea versiunilor lor terminate în săptămânile următoare.
150 de unități din Valkyrie Coupe sunt construite manual la sediul Aston Martin din Marea Britanie din Gaydon, luând mult mai mult de 2.000 de ore de om pentru a crea fiecare. Toate sunt deja vândute. Urmează un și mai mult de 85 de păianjeni Valkyrie și 40 de PRO-uri Valkyrie AMR, comandând o primă peste eticheta de preț de 2-3 milioane de lire sterline a coupe-ului standard.

Cele mai bune hipercare 2022

Fiecare Valkyrie va fi zguduit la circuitul Silverstone – terenul de dezvoltare pentru proiect – înainte de livrare, asigurându -se că fiecare exemplu este pregătit pentru clienți și se potrivește.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Vorbind despre anunț, CEO -ul Aston Martin, Tobias Moers, a declarat: „Este un moment imens fericit pentru noi să finalizăm primul nostru hipercar. Programul Aston Martin Valkyrie a evaluat pe toți cei care s -au ocupat de acesta la limită, dar angajamentul față de vis a produs o mașină cu adevărat uimitoare, o mașină F1 pentru drum. Valkyrie se naște din dedicația statornică a unui grup mare de ingineri și tehnicieni cu înaltă calificare, care au lucrat neobosit pentru a -l duce pe Valkyrie la etapa de producție. Sunt sigur că clienții noștri vor fi mulțumiți de ceea ce au obținut. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *