Audi A4 și A4 Avant reîmprospătat cu un nou aspect pentru 2018

Audi a dezvăluit un A4 reîmprospătat pentru 2018, răspunzând la Clasa C Mercedes, recent facelifted și pregătindu-și berlineul executiv de trei ani pentru a duce lupta la următoarea -Generare BMW 3 Series, care va ajunge la Salonul Auto de la Paris în octombrie.
Spre deosebire de noua clasă C, care evită o revizuire a proiectării în favoarea noilor motoare, tehnologii și infotainment actualizate, modificările aplicate la A4 și A4 Avant sunt pur cosmetice, cu doar modificări de proiectare a facturării. Ca atare, este mai mult o actualizare a anului model decât un facelift complet și va trebui să aștepți puțin mai mult pentru un A4 cu un sistem hibrid ușor de 48 de volți.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune saloane executive de vânzare 2018
Audi spune că SE și Sport A4 -uri de bază au fost revizuite cu aspect mai izbitor, datorită unui design revizuit de bara de protecție față și spate, fuste laterale noi și un nou finisaj pe grilele de intrare a aerului lateral. Versiunile de avant ale acestor automobile câștigă și un spoiler, în timp ce modelele A4 Sport stau acum pe jante din aliaj de 18 inci.
11

Noua linie A4 S (în imagine) a fost injectată cu un aspect mult mai sportiv. Șorțul frontal revizuit câștigă orificii pronunțate, unghiulare, cu partea din față a mașinii, acum mult mai mult mai mult mai multă reminiscență a pilotului de 444 CP Rs 4 Avant datorită unei lame de buze mai proeminente din partea de jos a bara de protecție. Cu toate acestea, păstrează o grilă clasică în stil Slat peste un model de fagure. Roțile sale se umflă la o dimensiune de 19 inci ca standard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *