Crossover Fiat 500X dezvăluit la Paris Show

Fiat și -a dezvăluit oficial noul crossover – Fiat 500X – la Salonul Auto de la Paris. Soft-roader cu cinci uși împărtășește platforma și opțiunile de tracțiune cu Jeep Renegade.
500X își propune să umfle în detaliile drăguțe ale mașinii de 500 de oraș la un corp cu cinci uși cu mult mai mult cu mult mai mult decât cel umilit 500L MPV. Deși se va vinde din punct de vedere al puterii sale de divizare a opiniei pentru mulți, există, de asemenea, o gamă puternică de motoare și cutii de viteze din care să alegeți, plus o selecție mare de opțiuni de personalizare. Douăsprezece opțiuni de culoare și opt modele de roți din aliaj, de la jante de 16 inci până la 18 inch, ajută și ele.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Sub capota 500x, puteți specifica una dintre cele patru motoare pe benzină sau trei diesel. Modelele de benzină cu acționare frontală obțin fie 109 CP și o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau 138 CP și o alegere între transmisiile manuale cu șase trepte sau cu dublu ambreiaj. Un motor de 168 CP alimentează 500X cu tracțiune integrală, care prezintă o cutie de viteze automată cu nouă trepte ca standard.
O mulțime de puternici diesel 500X primește, de asemenea, tracțiune integrală și o cutie cu nouă trepte-este o unitate de 2,0 litri cu 138 CP. Mai jos în interval, există un 118 CP 1,6 cu un manual cu șase trepte, în timp ce dieselul la nivel de intrare este un 94 CP 1,3 litri cu o cutie manuală cu cinci trepte.
Toate versiunile obțin un „selector de dispoziție de conducere”, care reîncepe acțiunea motorului, a cutiei de viteze, a direcției și a frânelor, în funcție de condițiile de conducere. „Auto” se adaptează pe măsură ce conduceți, „sport” susține că accentuează reacțiile mașinii și „toată vremea” promite un comportament nepriceput în condiții alunecoase.
Fiat nu a dezvăluit încă imagini interioare ale celor 500X, dar este de așteptat să împărtășească mult cu 500L. Există aceeași alegere a ecranelor tactile de infotainment de cinci inci sau 6,5 inci, cu conexiuni Bluetooth și USB standard, plus radio audio și radio DAB.
De asemenea, pe lista de opțiuni se află, de asemenea, o suită de sisteme de siguranță, inclusiv monitorizarea punctelor orb și o cameră de parcare din spate. Cu toate acestea, 500X pierde la 500L la capacitatea de pornire-noul venit folosește 350 de litri la Golful de încărcare de 400 de litri de 500L.
Fiat spune că va dezvălui detalii despre prețurile finale atunci când 500X va fi scoasă la vânzare în Marea Britanie în primăvara anului 2015. Se așteaptă să înceapă la aproximativ 16.000 de lire sterline.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *