Uncategorized

Noul 2022 Ssangyong Korando E-Motion: Marea Britanie, precum și specificații expuse

Ssangyong a confirmat costurile din Marea Britanie, precum și specificațiile pentru primul său model electric, SUV-ul Korando E-Motion.
Brandul nu a început încă deschiderea comenzilor, precum și site -ul Ssangyong Marea Britanie, încă solicită potențialilor clienți să își înregistreze interesul. Cu toate acestea, cea mai recentă listă de costuri din Marea Britanie a Ssangyong conține costuri complete, precum și dispozitive pentru noul model, ceea ce sugerează că acesta este datorat la vânzare iminent.

Facelifted Ssangyong Musso Pick-up la vânzare acum de la 23.495 de lire sterline

Prețurile vor începe de la 30.495 de lire sterline pentru varianta ELX de design de bază după ce se ia în considerare 1.500 de lire sterline de mașini plug-in și camion. Ssangyong oferă încă două versiuni, la un preț de la 34.995 de lire sterline pentru Ventura de la mijlocul specificului, precum și 37.995 de lire sterline pentru raza de acțiune.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Spec Spec ELX de bază vine la fel de comun cu un cluster de instrumente digitale de 12,3 inci, Apple CarPlay, precum și Android Auto, o cameră retrovizoare, frânare de urgență autonomă, asistență de păstrare a benzii, fascicul înalt, etc.
În ventura de la mijlocul specificului, veți descoperi toate gadgeturile descoperite în designul de bază, însă cu câteva suplimente, cum ar fi material dublu, precum și scaune din piele faux, un volan din piele, un ecran de infotainment de nouă inci, TomTom încorporat Navigare, precum și senzori de parcare auto din spate.
În partea de sus a soiului se află ultimul, care are tot ce ați descoperi în celelalte modele, împreună cu un interior din piele completă, încălzit, precum și scaune din piele reglabile cu putere, o pompă caldă, hayon de putere, față, precum și față Senzorii de parcare auto din spate, un încărcător de telefon wireless, sticlă de confidențialitate din spate, precum și o oglindă retrovizoare electro-cromatice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *