Uncategorized

Marea Britanie pentru a obține 900 de mile de autostradă suplimentară, precum și „A” Road până în 2021

, o capacitate suplimentară de 900 de mile de drum vor fi adăugate în rețeaua de autostrăzi din Anglia în următorii șapte ani – o treime mult mai mult decât Decada anterioară.
Departamentul pentru Livrare (DFT) a dezvăluit anterior că au fost investite 24 de miliarde de lire sterline pe autostrăzi, precum și pe drumuri până în 2021. Aceasta este triplă planul său bugetar actual, precum și cea mai mare investiție unică, având în vedere că anii ’70. De asemenea, mai mult de 3.000 de mile vor fi reapărute cu banii.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Mașinile și mărcile de camioane oferă ilegal oferte mult mai bune utilizatorilor de servicii?
DFT a creat o nouă infografie care a prezentat divizarea investițiilor în toată țara, precum și ce locuri de muncă vor fi vizate pentru îmbunătățiri în timpul acestui parlament, pe lângă schemele viitoare.
Estul țării va înregistra cea mai mare investiție de 1,54 miliarde de lire sterline, cu șase scheme – inclusiv două pe M25 – făcând lista. Sud -Estul va primi 1,41 miliarde de lire sterline pentru lucrări la M25, M3, precum și A3, lângă tunelul agitată. De asemenea, M1 va beneficia, precum și diferite joncțiuni sunt incluse în 1,07 miliarde de lire sterline, precum și investiții de 1,1 miliarde de lire sterline în Midlands, precum și, respectiv, în Yorkshire, precum și, respectiv, în zonele de nord -est.
Banii văd un impuls semnificativ în clădirea rutieră după ce au fost dezvoltate doar 574 de mile de benzi între 2001, precum și 2010. Cele 60 de noi scheme rutiere pe care guvernul le -a dedicat, de asemenea, vor furniza 962 de mile până în 2021 – deși toate locurile de muncă sunt supuse „valorii pentru bani „precum și„ livrare ”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *